PR CUAET
-
Доброго дня! З сьогоднішнього дня система ЕЕ не нараховує бали за Job Offer (Arranged Employment). Це включає і 50 і 200 балів, які давали за різні TEER. Спосіб отримання балів (LMIA or LMIA-Exempt) не має значення, бо просто усунули цю категорію балів з списку. Це вже офіційно, в міністерських інструкціях зміни також введені. Для багатьох це скоріше хороші новини, бо судячи з квот, і кількості людей в системі з балами за офер, мій прогноз що ми побачимо прохідний біля 500 вже цієї весни. Більше того я думаю ми побачимо прохідний біля 490 (+/-5) вже цього літа. Це звісно поки що тільки прогноз, і ситуація може різко мінятися як в + так і в - залежно від того як багато людей будуть запрошувати в кожній конкретній вибірці і як часто будуть проходити вибірки.
-
Доброго дня! З сьогоднішнього дня система ЕЕ не нараховує бали за Job Offer (Arranged Employment). Це включає і 50 і 200 балів, які давали за різні TEER. Спосіб отримання балів (LMIA or LMIA-Exempt) не має значення, бо просто усунули цю категорію балів з списку. Це вже офіційно, в міністерських інструкціях зміни також введені. Для багатьох це скоріше хороші новини, бо судячи з квот, і кількості людей в системі з балами за офер, мій прогноз що ми побачимо прохідний біля 500 вже цієї весни. Більше того я думаю ми побачимо прохідний біля 490 (+/-5) вже цього літа. Це звісно поки що тільки прогноз, і ситуація може різко мінятися як в + так і в - залежно від того як багато людей будуть запрошувати в кожній конкретній вибірці і як часто будуть проходити вибірки.
-
-
Усім доброго дня, підкажить будьласочка. Ми приїхали у перший день програми Cuaet, В паспортах стоять візітор візи, ми отримали ТРП та ВП, зараз срок їх дії закінчується ми подалися на ВП і отримали дозвіл перебувати в Канаді до серпня. Зараз я читаю, що так як ми не подовжили ТРП нам можуть взагалі відмовити в нових ВП. Я не розумію , що треба робити, подаватися швидко на TРП, чи на отримання якоїсь іншої візи? Багато інформації що великі проблеми у власників ТРП з ПР потім
-
Тут чорним по білому написано
-
Залишать eligibility по FSW, але без додаткових балів Частина FSW / FSTP - більше про eligibility, ніж сам бал
-
Основна причина, звісно, це поріже бал багатьох хто знаходиться в пулі ЕЕ, на 50 а то і 200 балів. Але є інші чинники, детальніше: 1️⃣ основна причина: Втрата балів для багатьох кандидатів - Раніше кандидати в Express Entry, які мали LMIA-based job offer, отримували 50 або 200 балів у CRS. - Тепер ці бали будуть скасовані для всіх, хто вже у пулі або подаватиме профіль після 25 березня 2025 року. - Це означає, що велика кількість кандидатів у пулі втратить бали, що автоматично знизить середній CRS. 2️⃣ CEC-кандидати часто використовували LMIA для підвищення балів - Оскільки CEC не вимагає LMIA, багато кандидатів, які мали нижчий CRS, отримували додаткові 50 балів через робочі пропозиції з LMIA, щоб підвищити шанси на запрошення. - Тепер цей шлях закритий, і бали в пулі перерозподіляться. 3️⃣ CEC-запрошення були на неоф паузі з 5 лютого 2025 року - Останні місяці IRCC не проводив вибірки CEC, що могло призвести до накопичення великої кількості кандидатів у пулі. - Якщо вибірка відновиться і буде велика , то без LMIA-балів прохідний бал може бути нижчим, адже конкуренція зміниться. 4️⃣ Подібний ефект уже спостерігався у 2022 році Після пандемії, коли IRCC відновив вибірки CEC, бал різко впав, бо в пулі накопичилися кандидати з нижчими показниками. Мої очікування побачити СЕС gen 490 вже десь на літо, проте все буде залежати від ситуації в пулі
-
Хоч колись наші «прогнози» узгодилися десь😁 Сподіваюсь, «things won’t go South»
-
Если я правильно понял из письма, то описание компетенций ещё можно редактировать?
-
Підскажіть будь ласка,як має виглядати заява ,щоб консульство Оттави відправили готові паспорти власникам поштою?
-
Народ, всем привет! Нужен совет. Подался на новый WP и из IRCC пришел запрос на военник или документ подтверждающий, что я был исключен с военной службы. Старого военника нету, есть только новый вытяг резерв+. Кто сталкивался и что делать? Сам не служил т.к. получал вышку, а потом в этом надобность пропала т.к. срочку отменили.
-
Так маю таке саме , воно одразу написало отримано , але я дзвонила через місяць і вони кажуть що ми не знаєм ми не бачимо але інспектор додає ті документи на протязі 4 х міс Так що я б радила і вам дзвонити пізніше уточнювати чи вони додали документи до файлу
-
Підкажіть будьласка, чи можна одночасно мати 2 загран паспорти? Подовжений ( на ньому wp) й новий. Дякую.
-
Дякую Мова йде про оновлення документів у файлі , тих що дата вичерпана , коли отримав нові документи треба сповіщати CRA тому що бенефіти нараховані до кінця дати WP