PR CUAET
-
13 жовтня
-
User Татьяна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Проверила кабинет - напротив медицины появилось пустое место. 🫡
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Дякую, збережу собі інфо, так, поки що ми не маємо нових пермітів🥲 Я думаю що саме тут місце цій інфо бо напряму стосується WP
-
Зайдіть хоча би за півгодини до 1ночі, слоти відкривають о 12, а із-за великої кількості людей на сайті вас може викинути кілька раз у мене так завжди було, коли заповните всі дані просто вибирайте будь який час, незнаю як вам мені без різниці час головне було зловити слот, і так до 1ночі, і вам пощастить
-
Користувача Кира було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Кира Мальцева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Цікаво як вони будуть вирішувати конфлікт тих кандидатів які і під СЕС підходять, і під FSW і мають LMIA. Чи eligibility на CeC буде виключати з FSW? Чи то в системі будуть 2 різних бали для різних програм? Бо мені здається більшість СЕС кандидатів будуть також підпадати під FSW, чи побачимо ми «обновлений пул в таких умовах».🤔
-
Доброго дня! З сьогоднішнього дня система ЕЕ не нараховує бали за Job Offer (Arranged Employment). Це включає і 50 і 200 балів, які давали за різні TEER. Спосіб отримання балів (LMIA or LMIA-Exempt) не має значення, бо просто усунули цю категорію балів з списку. Це вже офіційно, в міністерських інструкціях зміни також введені. Для багатьох це скоріше хороші новини, бо судячи з квот, і кількості людей в системі з балами за офер, мій прогноз що ми побачимо прохідний біля 500 вже цієї весни. Більше того я думаю ми побачимо прохідний біля 490 (+/-5) вже цього літа. Це звісно поки що тільки прогноз, і ситуація може різко мінятися як в + так і в - залежно від того як багато людей будуть запрошувати в кожній конкретній вибірці і як часто будуть проходити вибірки.