PR CUAET
-
А з приводу квот: мені вже чотири різні агенти міфі сказали що квот по нашій програмі немає. Дуже сподіваюсь що так воно і є)
-
От що мені дали сфоткати в Сервіс Онтаріо і що має бути в самому employment letter Можливо допоможе Перед тим як вони побачили позначку CUAET на моєму ворк перміті мені теж вказали що немає точної дати початку роботи, але потім вже цей лист нікому не потрібен був бо є відмітка CUAET
-
Дуже дякую за відповідь. Думаю Ви абсолютно праві , первинна перевірка документів проводиться, бо , на приклад в мене, запрошували довідки про несудимість, а після сертифікату буде вже повний background check , тому портали чекати одразу після сертифікату не можна на жаль.
-
Да, в полицию сообщить стоит, на всякий случай. На иммиграцию это не повлияет.
-
Тоді виходить що перші одобрення по Квебеку за заявки за жовтень будуть тоді коли у всіх інших провінцій піде за кінець січня - квітень. За подачі в листопаді - лютий -травень. І так далі. Тобто Квебеку додається 3-6 місяців мінімум порівняно с іншими провінціями. Я вірно рахую?
-
Так, вірно, і тому , по суті, на сьогоднішній день і не може бути фінальних рішень по Квебеку, крім тих яким дали відмови на етапі попередньої перевірки
-
Вітаю. 2 Позитивних рішення ?
-
Я робила операцію у Ванкувері. І попросила довідку з підтвердженням про операцію, то казали що потрібно дати дані карти, щоб проплатити $100.00. Але дали довідку без проплати.
-
Так, на жаль, портали одразу після CSQ чекати не варто - заявка ще повинна пройти всі федеральні етапи. Це додатково пояснює, чому обробка у Квебеку може затягуватися довше, ніж в інших провінціях. Якщо проблема не у квотах - може бути питання адмін обробки. Це дає надію, що сильної затримки не буде, проте життя покаже.
-
Просто получается если сертификат не идет параллельно как они обещали, а задерживает весь процесс на время его получения - то и не может быть пока никаких финальных решений по Квебеку по факту. Мы тогда вообще ещё как бы «в минус» идем даже)) Можно начинать только ждать когда до конца января доберутся. Хотя обещали ж что это будет параллельный процесс…((
-
Плюс 3-6 місяців це ще в тому випадку якщо до наших справ повернуться одразу після отримання сертифікату, а не залишать на потім)
-
З практики на жаль не знаю багато FD саме по QC. Бачила 1 відмову, бо людина була в статусі visitor і поза Канадою. Себто «вилітала» на етапі eligibility, фактично
-
На ніби так. В tax return додав цю суму в рядку 13000 “other income”. Та і все. А зі звітом по GST/HST буду згодом розбиратись. Такий варіант піде, чи все таки потрібно заповнити T2125?
-
Білі пластикові на людей 65+ мали б вже прийти від blue cross. Молодшим по факту не буде більше. Alberta adult health benefits - можна почитати вимоги. Там пр, низький дохід, і постійна потреба у прийому ліків - три умови