PR CUAET
-
Помітив в своїй Т4 формі заповнені бокси і 16 і 16А. Це нормально? Живемо в Альберта, хедквотер в Альберті. 16а то ж для Квебеку наче
-
Якщо таки розраховувати - в теорії, так, загалом логіка правильна. Оскільки в інших провінціях федерали обробляють заявки без етапу CSQ, а в Квебеку потрібно спочатку отримати CSQ (3-6 місяців), то Квебек автоматично відстає від інших провінцій на цей час. Але практика показує - що Квебек чомусь йде навіть повільніше, ніж цей алгоритм. Важко сказати, чи ця логіка буде дотримуватися, чи впливають/ будуть впливати інші чинники: квоти, адмін дії, додаткові обробки кейсу тощо Як стверджувала раніше сьогодні - програма унікальна свого роду - тому навіть імміграція каже що «встановлених термінів» як таких не існує.
-
Я з Вами абсолютно згідна. По суті, в нашому випадку, pr не горить ( крім того що відтягує в подальшому громадянство і треба буде подаватися на ворк перміти) Але хочеться розуміти що чекати не 3-4 роки, бо якщо так то треба рухатися по іншим програмам
-
Вони обіцяли паралельний і «швидкий розгляд», проте ви самі бачите як воно все йде на практиці. Не лише в QC, але по всій Канаді. «Не швидкий» СЕС - є випадки отримання ПР за 2.5 місяці, тоді як «швидка» українська програма - люди чекають 1 етапу роками.
-
Щиро дякую за підказки
-
UberEats то форма T2125 декларації вашої в додаток до Т4. Заодно спишете там трохиипального. Хоча, ради 300 доларів доходу списати 100 доларів витрат щоби зекономити 25 доларів податків... ну такоє... щось там морочитися. І окремо треба ще одну декларацію подати через бізнес портал свій. Там просто.
-
Не залишать, рано чи пізно доберуться і до QC Все буде, і у всіх. Головне набратися терпіння Імміграція сьогодні це дуже нервова справа
-
Рано чи пізно всі отримають ПР. Проте суто моя порада - якщо є якась альтернатива - подумайте тричі про її ризики & можливості і, можливо, почніть рух в тому напрямку. Оцініть свою ситуацію критично & тверезо. Пасивна імміграція - погана імміграція, і завжди ліпше не тримати всі яйця в 1 кошику. Тим паче зважаючи на мінливість поточних політ еліт & іх пріоритетів в тому числі в імміграційній сфері.
-
-
Мені також з чоловіком прийшло а на дитину немає Можливо хтось знає номер телефону шоб якось з ними звʼязатись
-
Дякую за пораду, я теж дуже задумуюсь над цим, якщо найближчі 3 місяці нічого не зміниться, то так і буду робити.
-
Манітоба
-
Можна
-
чи прийшли вам результати переоцінки? якщо так, то чи підняли бали?
-
Якщо ви консульстві, то не можна замовити. Ви повинні підтвердити проживання (тимчасове перебування) В тій країні, де подаєтесь. Або в ДП Документ