PR CUAET
-
Я не зовсім знаю про цю "лотерею" але якщо мова йде про спонсорство біженців то це різні геть програми. Бо я думаю що саме це вони і "розігрують" якого наступного біженця спонсорувати (хоча певно не довго ще буде тривати бо мали цю програму прикрити скоро).
-
Каждый день смотрите, весь день. По Эдмонтону никаких расписаний нет... как повезёт.
-
Скажіть будь ласка, коли потрібно дивитись Едмонтон і на коли зараз виткривають слоти
-
Знання французької замість англійської дає більше шансів на іміграцію адже стріми для франкофонів зараз одні з пріоритетних.
-
Привіт всім. Маю таке запитання, якщо запрошували додаткові документи то після їх додачі , скільки часу проходило до наступного етапу? Це на федеральному етапі
-
Ну його сестра тільки на нього оформила цю заявку, внесла всі його дані. А комюніті певно виступили якимось гарантом перед Канадою, чи що. Я впевнена, що з мого боку ніяких затримок не повинно бути, бо я працюю і знаходжуся тут легально. Просто я стала трохи переживати за те, що може треба чекати 5 років, або ще гірше, що він не має права на спонсорство когось, через свій шлях отримання пр. Бо проблема саме у тому, що я не можу ніде знайти інформацію про цю лотерею. А мій не в курсі ніяких умов))) Єдине що можна піти туди самій у цей центр і попитати. Просто думала може ви щось знаєте на рахунок цього.
-
Від декількох днів до декількох місяців, не здивуюся якщо більше року... все на розсуд офіцера... В мене дозапити були 2 рази. Не дарма ж вони підняли середній розгляд справи до 21 місяця.
-
User Максим has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User 💸Ева💸 has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Nika has been kicked from the chat because this user is in spam list