PR CUAET
-
Вітаю! Заїхала в Канаду в цьому місяці вперше і отримала work permit (до закінчення візи, вона закінчується в цьому році) але без позначки CUAET, підкажіть чи це помилка зі сторони офіцера і чи можна її виправити? Моя подруга от на цих вихідних заїхала і отримала work permit на 3 роки, хоча її віза теж закінчується в цьому році, з позначкою CUAET. Буду дуже вдячна за ваші поради!
-
Добрий день. У мене в CRA кабінеті не запланували на нарахування CCR остання виплата що має бути в квітні. Пише просто $0. Декларації за 2023,2024 успішно подані. Хто знає,в чому може бути причина скасування виплати? Можливо в когось була схожа ситуація?
-
Ту навпаки ситуація, у неї він закінчується в цьому році, у мене до 2028 року він
-
User Мария Иванова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Тому що цей податок призупинили/відмінили , відповідно і виплати.
-
User Яна Федорова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я лікар, який на шляху до отримання ліцензії, поки на етапі - диплом підтверджено.
-
А паспорт Ви відправляєте оригінал? Там лише копія першої сторінки, здається. Якщо Ви хочете, щоб довідку Вам вислали назад, то вкладаєте проплачений конверт зі зворотньою адресою.
-
А до 7 утра это по Кевскому времени уже?
-
В Альберті 23.00
-
Всім доброго дня! Щось по елігібіліті рухається чи ні? Останню дату бачив подачі 6 грудня 2023(не враховуючи незрозуміло звідки було 12 грудня) .щось знов дуже сумно стало, можливо пов'язано з новим міністром імміграції?
-
Дивлячись які довідки. Якщо ті які потрібні для insurance, чи аби вийти на лікарняний то так. А про заключення свого діагнозу в прайс листі ніде не написано.
-
Доброго дня! Чи хтось відкривав рахунок в RBC bank вже 2 місяці чекаємо на кредитки та досі нічого , відповідають що перевірки проходять? В інших банках все без проблем
-
- підготовка до CELPIP - індивідуальні заняття з англійської - індивідуальні заняття з французької за деталями - чекаємо в особистих повідомленнях!😇