PR CUAET
-
Так, IRCC приймає оцінку дипломів (ECA) від кількох акредитованих організацій, і IQAS є однією з них.
-
Вітаю, якщо я маю 2 дітей, 11 та 17 років, старша дитина працює та має 2 форми Т4. Обидві дитині dependent чи тільки та, що не працює? І повинна я вносити дані старшої доньки в свою декларацію чи відправляти окрему ? Дякую за відповідь.
-
User Екатерина Данилова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Що має бути в Employment Letter: 📌 Назва компанії та контактна інформація 📌 Ваша посада та NOC код 📌 Дати початку і (якщо є) завершення роботи 📌 Режим роботи (full-time/part-time) та кількість годин на тиждень 📌 Рівень заробітної плати 📌 Основні обов’язки (повинні збігатися з вашим NOC) 📌 Підпис відповідальної особи (HR або керівника) 📌 Фірмовий бланк компанії Цей лист потрібен для підтвердження вашого досвіду роботи в Онтаріо, що є ключовою умовою програми.
-
Employment Letter та Job Offer – це різні документи, і в Ontario Skilled Trades Stream зазвичай потрібен Employment Letter, а Job Offer не є обов’язковим.
-
Меню налаштувань відправляється в приватний чат
-
Це не на що не впливає в даному випадку.
-
Старшій можна вже зробити окремо.
-
Так, куер код получите, паспорт і цей код і в кубу більше нічого нетреба
-
Вітаю. Я в процесі очікування номінації від провінції. 1 квітня я створю ЕЕ СЕС профіль і зроблю запит, щоб мені прилінкували ЕЕ профіль до моєї провінційної аплікації. При подачі документів на провінційному рівні я вказала, що маю один досвід роботи в Україні по teer 1. Цього було достатньо, щоб мене вибрали з пулу. Насправді маю там три роки досвіду. Чи обов'язково вказувати досвід роботи в Україні при створенні профілю ЕЕ СЕС? Бали за цей досвід роботи в Україні мені не потрібні, бо я розраховую, що номінація дасть 600 балів. Якщо я не вкажу той досвід роботи з України, чи можна це розцінити, як приховування фактів працевлаштування на федеральному етапі? Я маю довідку ОК-5 та лист від роботодавця належного зразка (лист та довідку ОК-5 було отримано рік тому). Їх я додам до ПР аплікації, навіть, якщо не буду клеймити досвід, але я не хочу знов брати свіжий лист від роботодавця. Дякую за відповіді
-
В системі ЕЕ закордонний досвід роботи (поза Канадою) враховується лише повними роками. Тобто: - 2 роки і 10 місяців вважаються 2 роками, оскільки не вистачає 2 місяців до повного третього року. - Щоб отримати бали за 3 роки досвіду, необхідно мати щонайменше 3 повні роки (36 місяців) роботи. Якщо у вас є можливість підтвердити ще 2 місяці досвіду (наприклад, якщо були перерви або неоплачувані відпустки), тоді досвід буде зарахований як 3 роки.