PR CUAET
-
Також, змінила часовий пояс на Київ, і в 6:55 появились слоти на Оттаву -16вересня . Я клацала по всіх годинах що були, але писало час зайнятий. Буду пробувати ще завтра, може повезе 🤔
-
також зловила, 2 ноути, 1 телефон, 6:59:55 сек натиснула - і телефон спрацював, час тільки однаковий усюди обирайте, до цього робила з різним часом.
-
А не знаєте чи можна просто передати паспорти кимось щоб вони знову не їхали ? Просто вік вже не той щоб кататися туди -сюди
-
Зайшла з ноутбука і телефона . На обох поставила час по Києву . На телефоні нажала в 59:54 а на ноутбуці в 59:55 і на телефоні зловила .
-
7.00 по Киеву
-
Прочитала тут що зловити слот можна тільки в цей час ні раніше ні пізніше , так і зробила
-
Хто, як ставав в чергу, поділіться досвідом!?
-
Я також зловила 🎊😊
-
А чому саме о 1.00?
-
Дякую 🙏🏻 Так, PNP non EE. Security check ще не розпочато, все вірно. Це означає, що ще можна вгодити на comprehensive check, як я зрозуміла :( Але сроки начебто вже підходять, майже 10 місяців від подачі, тому і переживаю. Спробую подзвонити 🙏🏻
-
Зайшла о 12:00, перевіряла де є вільні слоти побачила що в Оттаві є, почекала до 1:00 і зловила слот
-
Супер .дякую . Я і не знав що можна паспорти передати з України на Польщу
-
В аплікації я .Мені 84 .Планую жити з дочкою, яка має ПР. Відповіла на питання про фінанси. Чекаю на eligibility.
-
Я перед цим сиділа 1 неділю
-
Так повезе я 2 тижні пробувала зловити слот
-
До цього пробувала і 7:00 і за 3 секунди і на протязі одної хвилин. Просто нажміть відразу на час і потім коли прийде час просто підтвердіть