PR CUAET
-
Подача 16 лютого 2024, біометрія 1 березня 2024, віза - 4 березня 2025
-
Так, але нам повернули кошти і ми платили всю суму по-новій
-
NL PNP Federal level application submitted May 15, 2024 Aor (Sydney NS) Sept 13, 2024 Biometrics done Sept 16, 2024 Invitation to pre arrival services Oct 10, 2024 Military record request Dec 11, 2024 CV request Dec 20, 2024 Background Check in progress Dec 23, 2024 FD Jan 09, 2025 P1 Jan 09, 2025 P2 Jan 09, 2025 Ecorp Mar 24, 2025
-
Ми виїжджали з Канади і не один раз, і візітор рекорд ніколи не міняли і питань ні у кого на кордоні не було. То я щось зовсім заплуталась з цим візітор рекорд
-
Вітаю, ми робимо такі переклади
-
Скажіть будь ласка у дитини візітор рекорд,треба податись на візу,чи правда що лише на папері ,а онлайн не можна
-
User Юлия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користувача Marria було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Marria Efremenko has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Камила has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користувача Daria було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Daria has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користувача Марина було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Марина Васильева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Яна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Це питання багато вже тут обговорювали в різних гілках десь рік тому. Точно ніхто не знає, але вважається, що візітор після виїзду анулюється. Хоча у багатьох є досвід як у Вас. То це питання особистого вибору. Я своїм дітям зробила перміти замість візітор. Кожний вирішує сам.
-
User Anastasiya Stahanova has been kicked from the chat because this user is in spam list