PR CUAET
-
Щиро дякую вам! А ці заяви від руки заповнювати, бо я щось неможу розібратися. Можливо варто піти особисто до них?
-
Я теж логічно думаю що підхожу, бо передивившись усі професії в NOC по посадових тільки два співпадіння або material handler або їх супервайзер я роблю і те і інше. Єдине що смутило так це heavy equipment operators crew того вирішив і перепитати . Зарплата трохи нижча за середню по цьому NOC, але бонусом від компанії маю автомобіль у власному користуванні Дуже дякую за підказки !
-
Чи правда що можна отримати готовий паспорт з Едмонтона поштою?
-
Все банально - гроші. Канадського досвіду роботи в мене нема, як і українського. Останні 3 роки в Канаді веду бізнес, який до цього вела в Україні з 2011. Якщо мені дуже пощастить потрапити на найпростішу роботу, яка потрапляє під нок, то мій дохід буде, як мінімум, вдвічі менший за те, що я маю як селф емплойд. Повторюсь, на мені одній двоє дітей-підлітків. Старша в університет наступного року. Тому для мене вибір очевидний.
-
До якого числа треба подати декларацію?
-
Привет Подскажите , кто работает order picker под каким ноком подавались на PR ? 65102 или 75101 ?🤔
-
Щиро дякую 🫶🏼☺️
-
Кожен своїм шляхом іде. Ми ж для того і відповідаємо за своє життя і сімʼї щоб приймати рішення як і з якими жертвами іти до пр) Хтось іде на малі гроші і «правильну» посаду, а хтось ні. Той самий Квебек обирає багато з тих, хто мову не хоче вчити нову, тому не засуджуємо, а ділимося досвідом 😉
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. В мене так ж ситуація, показує , що я eligible тільки CEC. До цього було і FSW. Так що ж треба зробити? Перезаповнити дані про job offer? Я раніше показувала що офферу нема, оскільки працюю з CUAET owp і звичайним оффером, не lmia .
-
Здається, сьогодні був 1 еліджібіліті.😁 Не зовсім зрозуміла з повідомлень...🤔
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка: я подав заяву на продовження work permit, і мені її підтвердили, ну, тільки до Липня 25 року також як і минулий дозвіл був, у кого так було, що можна зробити в такій ситуації?
-
Також подивіться чи виконуєте інші вимоги FSW, серед яких: - мінімум 1 повний рік по ТІР 0-3 за кордоном - Наявність PoF - наявність ЕСА - мова - на дефолті для FSW & CEC має бути