PR CUAET
-
Усім привіт, хтось може зайти на сайт генерального консульства? Бо в мене на першому етапі зависає? Ввела ключ та пароль і все(
-
Мають. На ПР завжди надходить запит на нову біометрію, навіть якщо стара (з тимчасового перміту або візи КУАЕТ) є в системі і «сидить» там 10 років. Також слід очікувати, що за цю «біометрію на ПР» буде держ мито.
-
Поясніть будь ласка,якщо у мене троє неповнолітніх дітей, тоді я можу скористатися цією пільгою?Це потрібно посвідчення відсканувати,і заяву заповнити від руки?Чи як це відбувається?Дякую
-
для Дії потрібно лише паспорт закордонний
-
обʼєднати в один pdf file. www.ilovepdf.com/merge_pdf
-
Так, ви відноситеся до пільгової категорії ( багатодітна сімʼя), пишете в консульство email :ЗАПИС ВРАЗЛИВОЇ КАТЕГОРІЇ Де в листі пояснюєте : Я, прізвище, імʼя по батькові, номер паспорта,мати трьох неповнолітніх дітей звертаються до вас із проханням надати мені змогу подати документи на оформлення закордонного паспорта моїм дітям: ….. До листа додаєте ваше посвідчення, свідоцтва про народження дітей, і заповнені анкети,можливо їхні закордонні паспорти , які закінчуються Обов’язково вкажіть свій номер телефону та електронну пошту. Я писала напевно з листів 5-6 поки отримала відповідь
-
Свого роду summary ноку. Ось:
-
Всем добрый вечер! Кто-нибудь знает, в этот понедельник 31 марта можно ли забрать готовый паспорт? Ничего не поменялось у них? По живой очереди с 16:00?
-
Дякую!Вам теж всього найкращого!🌸🙏
-
Будь ласка! Успіху вам.
-
Щиро вам дякую!Це дуже цінно! Руки вже опускаються!
-
Так ,я роздрукувала і заповнила від руки, тоді відсканувала і відправила файлом. Так, можете особисто підїхати і записатися на прийом ( візьміть з собою посвідчення)- це буде швидше, ніж очікувати на відповідь по емейлу