PR CUAET
-
Привіт всім , підкажіть будь ласка. Намагаюсь зрозуміти чи підходить моя робота під обраний NOC. Я супервайзю вантажників на роботі (material handlers ). По посадовим обовʼязкам більш менш підходу і компанія готова підсобити. Але до heavy equipment operators моя робота і робота компанії не має жодного відношення .
-
Нажаль цього не знаю
-
НЕ треба надавати SIN номер! До імміграції він не має відношення і IRCC він не потрібен. Хочете уникнути ситуації, коли ваш SIN дискредитується і потрапить у руки шахраїв, а на вас навішують 101 борг в США - Канада - покладіть той документ у файл і у шафу. Надавайте CRA і роботодавцю при працевлаштуванні, все. Ні IRCC, ні консультантам, ні адвокатам він не потрібен. Щодо оновлення решти документів, серед який вп - через веб форму.
-
Не за рік, а за 4 кал квартали.
-
Обіцяю завтра дзвякнути в IRCC нагадати їм, а то якось не по фен шую вже))
-
Справа в тому, що вам треба дивитись на роботу в якості констракшн під другим кутом. Ви це сприймаєте, як найнятий робітник-роботодавець. А насправді ви селф емплойд. Ви продаєте свої послуги і вам за це платять. Ви кожного місяця рахуєте свій дохід і витрати. І ось коли дохід перевищив 30,000 за чотири місяці, ви реєструється на сейлз такс
-
Я розумію, що це правильна термінологія. Але фактично це і є рік. Декларацію ми ж подаємо за 2024 рік і реєструємо акаунт для сплати податку , коли дохід за рік перевищив 30 тис, якщо я правильно зрозуміла з повідомлень в чаті вище. Поправте мене , будь ласка, якщо я щось невірно зрозуміла. Але моє основне питання було чи буде стягуватись податок GST зі всієї суми доходу за останні 4 квартали, чи лише з тієї, що вже вище 30 (різниця). Дякую