PR CUAET
-
З тієї суми що перевищує 30 тис .
-
Одне дивує. Ноутси були готові ще 28.02 а лиш сьогодні надіслали. Там вказано що є виправлення я так розумію як було раніше в попередніх заявках і як зараз. У дочки розбіжності немає. Але пише стара назва і теперішня. По букві звірила. А в чоловіка місце народження було -vtci ,а нова назва закінчення -vci. Такі дрібниці а вони помічають. Думаю якщо подати репрезентативну форму на депендентів і родича тоді побачу мабуть і те що в нас одна буква не співпадає😀але в чому затримка я так і не розумію. І біометрія вказана стара. Лиш криміналіті в прогресі. Все. 19 сторінок і це лиш на мене
-
З цікавості більше : що вам завадило йти по економічним програмам? Робота є, досвід роботи теж, вік є, мови теж скоріш є. Адже по НС йдуть ті, в кого «нульові» шанси через економічні
-
Перейдіть в тематичну гілку - NOC. Там може бути ширше обговорення проблематики. ——— А по хорошому радила б сісти з вашим прямим supervisor & hr і подумати. Ви ліпше знаєте ваші day-to-day duties, в той час як ваш супервайзер & hr ліпше знають офіційну JD і частину зп & податків. Коли в Канаді працевлаштувують, працевлаштування відбувається під конкретний JD & NOC, на ньому ж завʼязані рівень заробітної плати & податки, які платите і ви, і компанія. ⚠️Heads up: Щоб підтвердити NOC, ви маєте: 📌виконувати 80%+ обовʼязків офіційного НОК (з оф сайту) 📌виконувати 100% of lead statement (з оф сайту). Саме так проводить оцінку відповідності NOC офіцер IRCC. ⚠️Радимо відноситись серйозно до визначення NOC, оскільки ця «дрібниця» дуже критична для eligibility в category based draws в системі ЕЕ.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка яка зараз вартість подачі на ПР на федеральному рівні на дорослого і на дитину? Дякую 🌷
-
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚫️⚪️ ⚪️Дата: 13 квітня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія ⚫️Організатор: телеграм чат для новоприбулих українців в Канаді T.ME/PRCUAET ⚪️Спікер: Ліцензований імміграційний адвокат Ігор Кирилюк ([email protected]) з "Holthe Immigration Law” фірма розташована в Калгарі (Альберта) ⚫️Тема: Choosing a representative for immigration applications in Canada: RCIS, Immigration Lawyers, Ghost consultants. В рамках цієї презентації розглянемо наступні теми: 1. Хто може представляти імміграційного апліканта в імміграційних справах. 2. Консультанти: як визначити чи врегульований консультант чи ні, як і хто взагалі може стати консультантом (вимоги для отримання ліцензії). 3. Загальний огляд кодексу етики для консультантів, який їх регулює. 4. Куди подавати скарги на консультантів, чи це взагалі ефективно? 5. Адвокати: відмінність від консультантів і як стати адвокатом в Канаді, основні положення кодексу етики адвокатів, як визначити чи це адвокат має діючу ліцензію, куди скаржитись. 6. Гоуст (неврегульовані) представники: чи це взагалі легально, чи можуть вони брати гроші, чи потрібно про них вказувати в формах? Як впевнитися що це не скам, які типові трюки придумують скамери і як кидають на гроші і як себе вберегти від цього. 7. Як обрати представника, кого обирати, як вберегти себе від халепи і не отримати заборону на імміграцію через невказання представника в формах. ⚫️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/vxoZ8fiHuHzoZh38A
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Сиділи говорили , вони кажуть як супервайзер матеріал хендлерів ти підходиш під цей нок і ми готові це підтвердити а як heavy equipment operators crews то ні. дружина основний аплікант , а я так в нагрузку можу 5 балів добавити роком досвіду. Дякую, запитаю ще там.
-
Технічно IRCC просить сповіщати про всі зміни у вашому імміграційному кейсі Веб форма: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
По кожному питанню окремо: 1. «Готові 28.02, надіслані лише зараз» - це типова практика, на жаль. IRCC часто формує notes раніше, а надсилає із затримкою, іноді через чергу на відправку, іноді через тех перебої. 2. Різниця в одній літері (наприклад, VTCI vs VCI) — для офіцера це не дрібниця, а пряме порівняння з попередніми заявами, яке фіксується у нотсах як inconsistency (навіть якщо це просто транслітерація або тех різниця). Ніхто під лупою у напівтемряві зі свічкою не порівнює окремі документи . У них є автоматичні інструменти, що відслідковують такі несумісності - і, так, цей т.зв. QA може впливати на час перевірки достовірності даних. 3. Ваша ідея подати IMM 5476 (Use of a Representative) на dependent’ів або родича дійсно дає можливість отримати доступ до їхніх GCMS нотсів, і ви тоді зможете побачити, як IRCC бачить всю картину по кожному члену родини. 4., Якщо в нотсах зазначено, що біометрія “received” або “valid”, і не запитують повторно - це норм. Якщо Criminality: in progress, то справа “в процесі обробки RCMP/CSIS”, і рішення не рухається далі, поки не буде passed. Це може тривати 2–6 місяців, і не залежить напряму від офіцера. Заплутала чи пояснила?))
-
Якщо не головний це легше. Оформіть правильно references letter (співставити слід ваші обовʼязки і оф опис НОК з сайту по алгоритму, що описала раніше -80&100%) - і буде вам щастя :) ⚠️ НІколи НЕ робіть copy-paste з оф сайту, офіцери не дурні :)
-
Привіт всім , підкажіть будь ласка. Намагаюсь зрозуміти чи підходить моя робота під обраний NOC. Я супервайзю вантажників на роботі (material handlers ). По посадовим обовʼязкам більш менш підходу і компанія готова підсобити. Працюю на будівництві. Але до heavy equipment operators моя робота і робота компанії не має жодного відношення . Дружина основний аплікант в експрес ентрі
-
Дякую 🌷
-
1525 та 260 плюс 85 біометрія. Якщо я все вірно памʼятаю