PR CUAET
-
Ага - нічим не допомогли. Останній раз написали, що вони працюють над найшвидшим розглядом заявок
-
Перерахуйте свої бали по 67/100 FSW grid щоб перевірити eligibility Коли рахуєте - ставте що в вас НЕмає job offer, оскільки ваш job offer по cuaet OWP не є valid for EE Так само перевірте що в профілі ЕЕ ви вказуєте No, коли питають про наявність job offer
-
23000 аплікації : 250 робочих днів (1 eligible в день) = 92 роки. Я стільки ще не проживу...
-
Дякую. Буду шукати в чому проблема. Бо в мене все підходить. Тільки що виправила суму Pof, в мене вона була минулорічна. Але все одно показує що не підходжу ((
-
А не знаєте раптом чи можна просити щоб відправили 2 дитячі паспорти в одному передплаченому зворотньому конверті чи потрібно в окремих?
-
Потому что он у меня не открывается (
-
В більшості випадків з eligibility викидає саме grid. Перевірте чи не клеймите ви там «не ваші» 10 балів. І, так, уважно пройдіться по профайлу
-
Всем добрый вечер. Подскажите пожалуйста cicintranet… это ссылка на заполнение формы 5669 или пдф файл для скачивания?
-
Бажання, це, звісно, добре. Проте його дуже замало для отримання ПР, тим паче по Н&С Для цією програми навіть «сильні» гуманітарні аргументи подекуди зовсім не сильні, і зовсім не агрументи в очах офіцера. Час «роздаємо майже кожному» залишився в минулому, зараз перевірки жорсткіші через квоти & конкуренцію, не лише по гум програмі. Саме тому треба мати сильний кейс, і лише « а в Україні війна» чи «я self employed» не є «сильною базою». Проте, ваш кейс ми не знаємо, щоб казати принципове так / ні. Радимо критично дивитися на ситуацію чи детально обговорити вашу стратегію зі спеціалістами
-
Якщо Вам ще треба, то напишіть мені завтра в особисті і я Вам дам, в кого я здаю вже два роки і задоволений. Це Монреаль, бульвар Дєкарі.
-
Які документи треба надати, щоб забрати мамі паспорт дитини?
-
Десь є приклад заяви чи довільна?