PR CUAET
-
ні, не надає. Донька отримала погодження від Algonquin college, я написала туди багато листів, але вони відмовились знижувати ціну, тільки як international student
-
Доброго дня, я лікувала зуби в Україні, чи можна ці витрати списати в декларації?
-
Добрый день! Кто может подсказать правильный алгоритм действий!? Ситуация: WP получен год назад в Монреале. Health Card не оформляли. Вернулись в Европу (был хороший рабочий контракт) закрыть все открытые вопросы. Сейчас вернулись в Канаду, в Галифакс. Как и где можно / нужно оформить Health Card...!?!?!? По какому адресу шагать...!?
-
Шановні, а якщо навпаки є намір переїхати з Квебеку в іншу провінцію? Подача була 06.12.2023, крім АОР і біометрії нічого не має. Які можуть бути ризики неотримання, відмови чи затримки в отриманні ПР?
-
Доброго дня Чи будуть нараховуватись автоматично gst/hst , CCB, Carbon. Після подачі декларації? Чи це потрібно зараз знову подавати заявки що їх надалі отримувати?
-
User Таисия Сазонова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Да, я видел, что нужно либо звонить, либо писать. Предполагал, что есть некий адрес, куда можно прийти лично и всё оформить.
-
Просто на сайті є розʼяснення що якщо на момент подачі тобі було 13 а зараз 14 тобі здавати не потрібно і якщо було 79,а зараз 80 то потрібно. Проте бачила тут випадки що дітям яким зараз 14 надсилають запрошення. Як це можна пояснити якщо законного права у них на це немає?
-
Ви ж подаєте за 2024 рік, тому ваш sin дійсний був на той час, по ньому й подаєте
-
User Мария Назарян has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Спасибо за ответ!!!