PR CUAET
-
User Егор has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Полина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Привіт👋 В мене є WP до лютого 27го року, я планую їхати декілька місяців на постійне проживання, робота повинна бути офіційна з першого місяця. Питання чи можу я подати документи в посольство і отримати візу та WP для дівчини на основі того що ми живемо разом? як доказ є контракт на житло в Польші. Дівчина українка, але не подавалась на CUAET. Дякую за допомогу або контакти до кого звернутись.
-
а може дати посилання де подивитися будь-ласка
-
-
Я радію за вас та насамперед за українських діток ,що отримали 'слот" не бути нелегалами в Канаді. Але вся українська система "дивно" працює " по правилах" , ; місяцями люди стирчать у цій "черзі" , а по факту треба змінити назву : пограй у лотерею з МЗС та Консульством України в Канаді.
-
Привіт,можливо хтось стикався з такою ситуацією,подали для чоловіка на продовження WP,запросили військовий квиток,також надали і вже як другий тиждень пише ваша заявка розглядається ,питання чи може так довго розглядатися чи потрібно дзвонити до них??
-
Знаєте з власного досвіду
-
Вітаю, пані Ольго! В відео на 17 хвилині, Ви говорите про те, що дохід від українського ФОП ми декларуємо, але не оподатковуємо додатково в Канаді, якщо немає постійного представництва. Підкажіть будь ласка, якщо вид діяльності ФОП по КВЕД 68.20 Надання в оренду нерухомого майна, як у цьому випадку ми декларуємо доходи? Я читаю Конвенцію статтю 6 «Доходи від нерухомого майна» пункт 4: «Положення пунктів 1 і 3 будуть застосовуватись також до доходів від нерухомого майна підприємства і до доходів від нерухомого майна, що використовується для здійснення незалежних особистих послуг.» і статтю 7 «Доходи від комерційної діяльності» пункт 7: «Якщо прибуток включає види доходів, які розглядаються окремо в інших статтях цієї Конвенції, положення цих статей не будуть зачіпатися положеннями цієї статті.» , то виходить, що доходи від ФОП оподатковується як доходи від нерухомого майна? Дуже дякую заздалегідь за відповідь!
-
User София Вишняковская has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я не експерт, але вони ж все одно будуть знати через те, що паспорт будуть відсилати в Канаду. Чи ні?