PR CUAET
-
Привіт всім , хто подався на оновлення візи , скільки чекали по часу ? Щоб повернули паспорти?
-
Дякую
-
подзвонила спитати про пр карту після реджекшн фото, вони сказали, що сьогодні обробляють 30 грудня. Тобто тепер майже 3 місяці + для карти. Ще один екопр 😔
-
Всем привет, ктото знает нужен ли Резерв+ если я хочу продлить паспорта детям? Желательно из личного опыта... А то я слышал что не надо, а сейчас скинули инфу что надо... 🤷♂ Можно ли предоставить другие документы чтоб не ставить Резерв+? Инвалидность? То что списан с военного учета?
-
Якщо вам погодять WP по поштовій заявці, то за онлайн заявку повинні повернути кошти. Я подавалася на WP онлайн і на TRP+WP. Рішення прийшло в один день, TRP не продовжили, WP approved, а онлайн WP withdraw і IRCC сказали що за неї повернуть гроші
-
там стандартна відписка з рядом причин. Типу - тінь, або якість не та, або щось ще. Насправді це точно рандом, кому реджектять, у чоловіка проходило всі валідації, зроблене було в UPC, і якість була нормальна. Просто не повезло, агент тицьнув в нього перстом.
-
🙏 дуже дякую
-
В explanation letter вкажіть що приїхали з паспортами і була віза, що ви не розумієте чому отримали TRP і ще я би радила коли подастеся через Web form до заявки онлайн додайте tracking number поштової заявки і що вона отримана
-
Доброго дня Вибачте мабуть пропустила, а чим їм не підійшло ваше фото?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, скільки на разі потрібно чекати на WP?