PR CUAET
-
Доброго дня. Чи вдалося вам підтвердити диплом училища через IQAS?Яку оцінку освіти вони вам в результаті вказали? Бо мені ВЕС оцінив мій диплом з технікуму, як secondary school. Я от думаю, чи варто спробувати оцінити з IQAS. Дякую.
-
Всім привіт) хто подавав дітям на візу, після виготовлення паспорта, поділіться досвідом. Які форми заповнювали і скільки часу зайняв розгляд і вклейка. Дякую наперед.
-
Вітаю Спільното! Ділюся радістю, сьогодні отримав eCOPR. Провінційна програма подача Лютий 2024 Номінація травень 2024 + подача на федеральний Біометрія листопад 2024 Фінальне рішення січень 2025 Березень 2025 eCOPR Загальний час очікування 1 рік, 1 місяць і 10 днів Всім добра і успіху 🕊️
-
Одна людина - один слот
-
Теж цікавить це питання.
-
Автоматически не будет доступа. 'Старый' консультант должен будет переслать все файлы по делу 'новому' специалисту, либо сперва выслать всё клиенту- а он уже перешлёт новому консультанту.
-
Тобто аір в вас немає, це добре. Консультант Віталій зазначав що можна додати чоловіка потенційно і після аір - але більше ризики Тож в вас, скоріш, поки на етапі «обробки». Ось що можна тоді спробувати зробити: 1. Найпростіше - спробуйте ще раз зв’язатися офіційно - Напишіть чіткий письмовий запит з проханням надати РЕАЛЬНИЙ статус вашої заявки та терміни подачі. - у листі зазначте, що вам потрібен терміновий зворотний зв’язок, оскільки затримка може вплинути на вашу справу. 2. Перевірте умови вашого договору - Якщо у вас є (я дуже на це сподіваюсь) контракт із консультантом, перевірте його умови щодо обов’язків консультанта, термінів подачі та механізму розірвання угоди. 3. Якщо консультант продовжує ігнорувати - Ви маєте право розірвати співпрацю та подати заявку самостійно або з іншим консультантом. - Якщо це регульований імміграційний консультант (RCIC) або адвокат, ви можете подати скаргу до відповідного органу: 📌Якщо це RCIC (Regulated Canadian Immigration Consultant) – подати скаргу до College of Immigration and Citizenship Consultants (CICC): college-ic.ca 📌Якщо це адвокат – звернутися до провінційної адвокатської колегії (Law Society of the province). 4. Відновіть контроль над своєю заявкою З вашого опису ситуаціі і термінів зазначених вами я припускаю, що заявка ще не подана. Ви можете: - Подати заявку самостійно без посередника. - Змінити представника (якщо бажаєте залучити іншого консультанта). - Переконатися, що у вас є всі документи, які ви передавали консультанту, щоб не втратити важливу інформацію. Якщо затримка критична або ви підозрюєте недобросовісну діяльність, зверніться до CICC або адвокатської колегії для подальших дій.
-
Калгарі, Айрдрі Добрий день! Може у когось на роботі є вакансії. Хороший знайомий шукає роботу, оскільки його звільнили одним днем. Він геофізик, геолог- інженер з величезним досвідом роботи і просто дуже розумний та відповідальний , але мова не на достатньому рівні. Шукає роботу, бажано не дуже важку фізично, оскільки має проблеми зі спиною. Має водійське посвідчення і величезний досвід водія . Також його дружина працює на парт-таймі помічником бухгалтера, також шукає додаткову роботу. Ще одна хороша знайома шукає роботу по догляду .
-
Будь ласка, поділіться досвідом. Чи евалювати диплом? Що вказували в тому полі?
-
Дякую 🙏 Писала сюди, але нажаль нічого(((
-
🍁 Імміграція - ЕТАПИ🍁 🍂 Family reunification for Ukrainian nationals : Про вимогу знаходитись в Канаді на момент прийняття фінального рішення. Пояснення : що відбувається з вашою аплікацією після AoR 🍂 Аплікації в Канаді : яку інформацію (досвід, навчання) вказувати? 🍂 Подорожі: що вказувати в аплікації на PR. Про штампи в паспорті та історії поїздок 🍂 Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів? 🍂 Background check: Перевірка канадського VS міжнародного робочого стажу для імміграції 🍂Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади: ФЕДЕРАЛЬНИЙ ЕТАП : для Провінційних Номінантів 🍂 Федеральний етап: Оновлення Статусу з AOR на PR: Що Потрібно Знати? Пояснення всіх етапів & статусів в аплікації (на прикладі Express Entry) 🍂 Background check, який передано CBSA : що таке comprehensive security check і чому вона важлива? Чого очікувати і чому так довго ? 🍂 GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? 🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни 🍂 Misrepresentation в імміграційному процесі Канади: Що це, Коли виникає, Як це працює, Наслідки та Як уникнути 🍂 Федеральний етап: Проблеми з роботодавцем. Що варто знати та як діяти? Які програми вимагають документів, а для яких це не є критичним чинником. 🍂 Федеральний етап: Адреси в формі IMM 5669 що потрібно знати і на що звернути увагу 🍂Переїзд в іншу провінцію після отримання статусу PR: що варто знати 🍂Що робити, якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий перміт (Текст під відео) 🍂Причини позбавлення статусу постійного резидента (PR) в Канаді (текст під відео) 🍂 Landing в Канаді: що потрібно знати новоприбулому іммігранту (текст під відео) 🍂 Перші кроки адаптації в Канаді: що зробити після прибуття (текст під відео) 🍂 Security Screening в канадській імміграції : процес, терміни, нотатки та інші важливі нюанси 🍂Як додати дитину, народжену в Канаді, до вашої PR-заявки? 🍂 Background check: Як IRCC перевіряє заявників на PR
-
-
Ділюся досвідом подачі документів на закордонний паспорт у Консульстві України в Торонто. Як дружина військового та учасника бойових дій, я двічі писала в консульства Оттави й Торонто з проханням надати дату для оформлення паспорта, але відповіді не отримала. 19.03 вирішила поїхати особисто. Вистояла в черзі 15 хвилин, мала з собою заяву та документи, що підтверджують пільгу. Мене прийняли без питань і знайшли вільну дату. Сьогодні, 25.03, подала документи. Якщо маєте пільги, варто звернутися особисто – можливо, вам також пощастить. Успіхів!