PR CUAET
-
Все владельцы должны заполнить.
-
Якщо так, то скоро моя черга. Ура!
-
Нет. Это уведомление CRA. Платить не надо Добрый день! Хотим проинформировать вас, что с если вы являетесь резидентом Канады с временным статусом Work Permit и купили недвижимость в 2023 или 2024 годах, вы должны заполнить форму Underused Housing Tax Return and Election Form (UHT-2900). Сам налог платить не нужно, однако форму заполнить и отправить в CRA необходимо до 30 апреля 2025 года. Неподача этой декларации влечет за собой штраф в размере $5,000. Следует обратить внимание, что данную форму должен заполнить каждый собственник недвижимости ( если собственников несколько) и на каждый объект недвижимости, находящийся в собственности ( если в собственности находится более одного объекта недвижимости). Подать декларацию вы можете через вашу учетную запись CRA My Account. Вы можете воспользоваться детальной инструкцией для заполнения Underused Housing Tax Return and Election Form, которую мы создали специально в помощь вам.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Сьогодні отримав від WES document by document підтвердження диплому для імміграції. Далі хочу зробити підтвердження в APEGA. Щоб засабмітити course by course потрібно подати знову на апостиль юа, так як я подавав на імміграцію тільки диплом спеціаліста, тобто 5й курс університету, а більшість дисциплін у дипломі бакалавра. Що саме вибрати при подачі (скрін додаю)? Дякую
-
Взагалі дивна картина. По Гуманітарні, де відмов буде відсотків 90, запит на біометрію приходить через 2-3 тиждні, а по цій програмі, де відсотків 90 eligible, на AOR люди чекають вже рік.
-
Для aos профіль в ЕЕ не завада. Обирали як в одну так і в іншу сторону людей з профілем
-
І галочку за self-employed не забудьте
-
Якщо ви працювали віддалено на американську компанію і фізично перебували в різних країнах, то в розділі “Work History” варто розділити досвід на 2 записи: 1️⃣ Один період – для Чехії (з зазначенням дат перебування там). 2️⃣ Другий період – для Канади (з датами, коли ви були фізично в Канаді). ⚠️Якщо ця робота не була в Канаді під канадським контрактом, вона не рахується як “канадський досвід роботи” для Express Entry (CEC). Цей досвід буде вважатися це іноземним досвідом роботи, а не канадським.