PR CUAET
-
Ні не потрібно
-
Усім привіт , хто замовляв доставку паспорту з Европи до Едмонтона поділіться досвідом пліз .
-
Ну так. Коливання відкидаємо. Дякую!
-
Зі свого досвіду: і наш адвокат, і адвокат сім'ї друзів (в них інший адвокат), і консультант друга чоловіка - усі ЗАВЖДИ відповідають протягом доби. Виключення може бути лише у п'ятницю, тоді вони можуть відповісти в понеділок. Щоб консультант не відповідав пл кілька днів підряд - то взагалі дика дичина.
-
Тобто 50000 usd в укр конвертуються в 68100 cad вже тут? Це з урахуванням комісій всіх посередників? Я правильно вас зрозумів?
-
Це не повна схема, там більше етапів вибору. Можливо, вони додали нові. Я дзвонила сьогодні.
-
-
Може у вас якась інша аплікація? Я дзвонила по PR.
-
У мене питання. В грудні встала в чергу на себе и доньку. Зараз маємо тільки слот для доньки. Чи потрібно відміняти чергу і як це зробити? У мене підозра, що вже нічого не запропонують.
-
Сьогодні знову IRCC роздає еліджібіліті комусь не з нашого чату.😭 Другий день без добрих новин для очікующих еліджібіліті. 😢 Сумно.
-
Ок 👌🏻 Whatever works 😉
-
Підкажіть будь-ласка, а нові надруковані паспорти зараз не мають відміток щодо номеру другого паспорта, який на руках? Це вже мій третій закордонний паспорт, але останнього разу оформлювала 10 років тому, може щось змінилося і зараз не ставлять штампів… отримала новий паспорт поштою з Едмонтона.
-
Скажіть як самостійно розрахувати декларацію T4 для Квебек у і для Канади ?