PR CUAET
-
Сьогодні після поїздки в Оттаву для оформлення паспорту (16+) : Фото не треба було, зробили на місці (хоча я привезла цілу колекцію з Монреалю за 40.00, 25.00 та 0.69 CAD 😅) тому не витрачайте ні часу ні грошей. Будьте уважні з оплатою : для Оттави писати : Embassy of Ukraine in Canada ⚠️ (Інакше відправлять робити новий money order) Враження дуже приємне від працівників, з розумінням та терпінням ставляться до всіх. Всім швидкого отримання всіх потрібних документів та перемоги нашій рідній Україні
-
Дякую!
-
Ok ,дякую
-
А хтось вже порахував фінальний відсоток з урахуванням всіх транзакцій? Якщо у вас в Укр USD і вам тут треба USD яка загальна комісія вийшла? Цікавить остаточний варіант. Бо маленькі комісії кожного посердника у підсумку можуть вилізти у загальні 5% або ще більше. Можна без цифр транзакцій звісно. Цікавить саме результат в %
-
Зазвичай на preItA змінити можна досить швидко. Спробуйте перезавантажити браузер/ вийти & увійти в акк Може впливає що система мінусує бали зараз і підвисає
-
Привіт, "грудень", хто отримував eligibility ?? Дякую)
-
/warn
-
Дякую за розʼяснення. Я розумію процес. Коли ми подавалися, і консультанти опрацьовували заявку, була взаємодія. Наразі немає нічого, ніяких дій, ніяких запитань, його все ніяк не візьмуть у роботу, і відповідають на питання раз на два тижні. Знаю, що до AIP треба встигнути додати чоловіка. На запитання, коли ми зможемо додати чоловіка, отримаю відповідь: «вибачте за затримку, ми вами скоро займемося», навіть 4 березня сама власниця написала що сама займеться моїм кейсом, але сьогодні 25, а ми знов без руху. Тож вже вирішила в групі узнати які в мене взагалі є шанси змінити ситуацію
-
Скажу від нашого імені (від імені компанії) Загалом з наших розрахунків якщо працювати через GIM для конвертації в USDT, а потім отримувати тут в CAD - то при сумі більше 50к USD втрати будуть не 5-5.5%, а значно менше. Наш курс вищий за той, що є в банку, за рахунок цього компенсуються втрати трошки. На приклад, на сьогодні якщо переказувати 50 000 USD,то на рахунок ви отримаєте 68091.57 (на сьогодні) - втрата 1.32% При переказі (на сьогодні) 10 000 USD отримаєте на рахунок 13548.83 (втрати 1.82%).