PR CUAET
-
2008
-
Якого року народження ваша дитина?
-
Якщо для школи - то важливо, бо без позначки CUAET дитина не отримає медичну страхівку.
-
Один аплікант - жінка 60 років, провінція - Онтаріо
-
Ні - не жартую. Почитайте на сайті IRCC умови для навчання в школі. Стаді перміт не обовязковий. Можна бути і в статусі - visitor record. Головне - наявність ворк перміту у батьків. Так що ваш смайлик недоречний))))
-
Діти 2008 року зараз навчаються в 11 класі high school. Цього року вас візьмуть в 11 клас. На наступний - в 12 клас.
-
Ні - дитина вчиться на основі ворк перміту батьків. Позначка CUAET на стаді перміті немає до цього відношення. Стаді перміт не обовязковий для навчання в школі.
-
Але вам одного року в high school буде недостатньо для отримання диплому про завершення канадської школи. Зазвичай вони зараховують кредити з виписки оцінок з попредньої країни де навчалася дитина.
-
А вы выбрали "оформление паспорта"? Странно, что по 5 минут слоты 🤔 Я вижу 3 обычных только...
-
Ви можете запросити історію перетину кордону Канади через Канадське агентство прикордонної служби (CBSA). - Подати запит на отримання Travel History Report через запит на доступ до інформації (ATIP – Access to Information and Privacy Request). - Заявку можна подати онлайн через IRCC Portal або поштою. Детальніше : www.cbsa-asfc.gc.ca/agency-agence/reports-rapports/pia-efvp/atip-aiprp/req-dem-priv-eng.html
-
В нас вимагали теж. Потім ми пояснили, що неповнолітня дитина може вчитися із ворк пермітом у школі. Заступник директор комусь дзвонив і потім пішов кудись виясняти. Потім прийшов, і сказав - Так, можна, все ок. Ви також можете роздрукувати цю офіційну інформацію із сайту IRCC і надати в школі їм для ознайомлення.
-
Reference letter по вимогам ІРСС + paystubs Тут писала про це детально :🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Підкажіть будь ласка, подавалась на продовження WP десь місяць назад, на мій імейл пришло підтвердження і номер, що вони отримали. Пару днів назад я заходила на свій аккаунт IRCC щоб дослати документи по іншій справі і випадково натрапила на повідомлення, в яких було надіслано biometric instruction letter, але потрібно було здати до 19 березня. Якщо я здам біометрію наступні два дні не зважаючи на вказані терміни? АБО Чи можу я якось з ними звʼязатись і подовжити термін? Дякую!