PR CUAET
-
Что за услуга это на которую дается 5 минут, в не 20 как выше?
-
Так
-
Всім привіт, чи стикався хтось з таким що дитині в продовженому study permit переплутали місцями ім'я і фамілію, чи рахується такий документ справжнім і чи можна по ньому в школі навчатися ?
-
Доброго вечора. Я мабуть не в ту гілку пишу але не знайшов в яку мені з питанням про школу))) моя донька мусить приїхати до Канади у травні до закінчення навчального року в Польщі і їй не датують документи про закінчення цього навчального року. Моє питання в наступному,- чи приймуть її в Канаді в школу за віком (у клас в який місцеві ходять у такому віці) чи загубить один рік через Польські папери?
-
▫️Competitive - здатний витримати конкуренцію ▫️Decisive – рішучий ▫️Delegate – доручати ▫️Direct others – направляти інших ▫️Influence others – впливати на інших ▫️Initiate new tasks – ініціювати нові завдання ▫️Decision making - приймає рішення ▫️Manage or direct others – керувати чи направляти інших ▫️Mediate problems – керувати проблемами ▫️Motivate people – мотивувати людей ▫️Negotiate agreements – погоджувати договори ▫️Planning – планування ▫️Results oriented – орієнтований на результати ▫️Risk taker – що приймає на себе ризик ▫️Run meetings – проведення зустрічей ▫️Self-confident – впевнений у собі ▫️Solve problems – вирішувати проблеми ▫️Judgment – оцінка дій інших ▫️Integrity – цілісність, прямота ▫️Coordinating— координація ▫️Results oriented – орієнтований на досягнення результатів ▫️Multi-tasking - здатний вирішувати багато завдань одночасно ▫️Decisive – рішучий ▫️Goal setting – постачання цілей ▫️Strategic planning – стратегічне планування #eloquent_vocabulary
-
Доброго дня скажіть будь ласка можливо в когось була така ситуація як в нас дочці 17 і вона не має власного паспорта вона вклеєна в моєму в Торонто в консульстві нас не прийняли тому що вони хочуть українського айді у нас його теж немає тому що коли ми виїжджали з України її не було 14 років можливо когось з такою ситуацією прийняли в Оттаві
-
Пишу Вам в приват.
-
А ви і заново платили?
-
Дата подачі - 04/112023 Біометрія 15/07/3024 Eligibility і запит на фінанси- 23/10/2024 Портал 1- 10/01/2025 Портал 2- 11/01/2025 eCoPR- 25/03/2025
-
Доброго дня, Може хто знає як можна запросити історію перетину Канадської границі і в яку це організацію звертатися? Справа в тому що минулого року я багато їздила в штати по роботі, інколи двічі на місяць. Дати уже і не згадаю. Тоді про Express Entry не знала тому дати не записувала. Тепер хвилююся як я буду заповнювати на ЕЕ інформацію про подорожі.