PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка! Я щось зробила невірно? чи це окей статус? я виправила, що немаю job offer, бо спочатку вписала неправильно, що маю. до того теж виправляла коли щось, то майже одразу статус змінювався на сабмітед. а зараз щось не так пішло. чи треба почекати просто?
-
мене цікавить стосовно інвестицій, куди краще вкладати? яким чином вкладати, чи варто використовувати брокерські компанії ? які платформи використовувати ?
-
Это было сейчас , да? У меня и доступа вообще не было.Виден был только сентябрь.
-
Щиро дякую за відповідь 😘
-
В Едмонтоні 3 бачила, але пише сервіс не доступний. Скористатися послугою пізніше😭
-
Те саме
-
Привіт народ. Може хтось стикався:Маю освіту інженера, але без досвіду роботи в Україні.Щоб подати документи на отримання EIT, вимагають досвід щонайменше 48 місяців.Якщо хтось зіштовхувався розкажіть як виходили з ситуації. Провінція Онтарі
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, ви написали, що ви їздили особисто і у вас прийняли заяву, якщо я правильно зрозуміла. Тобто вас пропустили всередину без попереднього запису та без коду, так? Запитую тому що не можемо визначитися чи варто їхати так навмання (не близько 😅), чи є шанс, що впустять і приймуть чи ні. Я маю на увазі саме особисте подання заяви про постановку на облік, щоб оновилися дані. Взагалі буду поштою відправляти, але й варіант поїхати особисто теж розглядаємо, оскільки так можливо більше шансів на успіх))). Тільки чи приймуть нас, питання ... 🤔
-
Спасибо за инфо, может пустит.
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) [email protected] Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Я незнаю
-
Дякую!