PR CUAET
-
Work history: 1️⃣1.1.23 - 7.1.23- ABC Company , XXX position 2️⃣ 7.15.23 - 10.15.24 - WST Company, YYY position У розділі Work History в Express Entry не потрібно вказувати періоди безробіття чи причину звільнення з останньої роботи.
-
По якій програмі ви запрошення отримаєте, якщо eligibility розбирається на 2 програми? Що б пройти у вибірку і отримати ІТА по category based draw ви повинні відповідати вимогам : 1. Програми 2. Вибірки Одночасно
-
А можете, будь ласка, мені пояснити за перевірку фінансового стану. Я завдяки цьому чату взагалі вперше чую, що буде ще шось окрім білметрії. Що за фінансовий стан їм потрібен? Бо я у вересні звільнилася і офіційно не працюю зараз. У банку гроші є, але яка сума їм потрібна?
-
А в чому саме ви бачите складність? Набрав 67/100 - eligible for FSW - створив профайл; є 6 місяців за затребуваним NOC - eligible for category-based - отримав запрошення.
-
#updated Kostyantyn дяка❤️
-
Якщо ви «випали» з «вікна 3х років» - ви не будете eligible на категоріальну вибірку по FSW. Ваш досвід зарахують як іноземний для програми СЕС / FSW якщо він в межах 10 років, але цей досвід НЕ пропустить вас у категорію освітян (category based draws) Якщо ж ви хочете все таки туди - категорія освітян (category based draws) - попасти, ви маєте мати : - 1 рік на пейролі в Канаді (будь-який НОК з ТІР 0-3)= eligibility for CEC - мінімум 6 місяців за останні 3 роки по необхідному NOC = eligibility for category based draw 2 варіанти: - пройти по шкалі 67/100 для FSW eligibility + 6 місяців по НОК освітян в Канаді = є шанс отримати ІТА по категорії , в програмі FSW - відпрацювати 1 рік в Канаді , з них 6 місяців + по НОКу освітян = є шанс отримати ІТА по категорії, в програмі СЕС Пояснила чи заплутала ?😁
-
Там треба обрати тип надсилання документів: mailed, emailed, digital service, national verification. Що Ви обирали?
-
Моя відповідь по Британській Колумбії. Останні 3 роки у школі - це випускна програма, під час якої треба виконати вимоги (набрати певну кількість кредитів, пройти обов'язкові предмети тощо), щоб отримати атестат і для подальшогонавчання. Можуть взяти за віком, іноді можуть взяти на рік раніше, щоб дати більше часу для виконання вимог - і це може бути вам вигідно і для атестата, і для соціалізації, і для підвищення рівня англійської. Документи з попередньої школи допоможуть отримати якусь кількість кредитів, тому бажано їх мати - скоріш за все, ви зможете надати їх трохи пізніше. Тобто, усе залежить від обставин. Вам потрібен канадський атестат чи ні, плануєтьмя подальше навчання чи ні і яке, рівень англійської - бо більше ви не знайдете таких інтенсивних безкоштовних курсів англійської. Якщо вам пропонуючи піти на рік нижче у клас у школі, рекомендую розглянути, бо є люди, що відмовилися і згодом за останній рік-два не виконали вимоги і не отримали атестат