PR CUAET
-
А можете роз'яснити, будь ласка. От оновлення щодо вчительських професій. Там написано що враховується досвід за межами Канади 6 місяців за останні 3 роки. Але якщо не має того досвіду, або він вже протермінований, то треба щоб був місцевий досвід 1 рік за цим НОКом? Чи вже після 6 місяців роботи можна зробити профіль в ЕЕ?
-
В кабінеті cra. Там є історія нарахувань
-
Не журіться ви, з сьогоднішнього дня ця графа не грає ніякої ролі бо бали ЛМІА скасували
-
Якщо ви «випали» з «вікна 3х років» - ви не будете eligible на категоріальну вибірку по FSW. Ваш досвід зарахують як іноземний для програми СЕС / FSW якщо він в межах 10 років, але цей досвід НЕ пропустить вас у категорію освітян (category based draws) Якщо ж ви хочете все таки туди - категорія освітян (category based draws) - попасти, ви маєте мати : - 1 рік на пейролі в Канаді = eligibility for CEC - мінімум 6 місяців за останні 3 роки по необхідному NOC = eligibility for category based draw В вашому випадку це може бути лише в Канаді. Пояснила чи заплутала ?😁
-
Сьогодні побачив, що для оформлення паспорта до 16 років також вимагають від батька витяг із Резерв+. Хотів спитати, якщо я, батько, спіймав слот на доньку під своїм акаунтом, може тепер моя дружина бути на прийомі в консульстві з донькою?
-
Я додавала останній пейстаб та proof of employment від роботодавця
-
-
Користувач @OlhaAl9 [5033331068] попереджений (3 з 3) • Причина: #3 & #4 Пояснення: Неконструктивна поведінка & ігнорування професійної експертизи Останні повідомлення зачищено • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 09/04/2025 03:43
-
Ну я слышала что то об этом… но не уверена что в нашем случае это сработает. Мы же его не совсем стандартно получили. Ну и плюс, это же ПР только для того у кого ТРП. Что делать с супругами, детьми? Сначала пытаться подаваться по ТРП самому, потом через н-ное количество лет подавать на спонсорство детей и супругов? А все это время жить врозь по разным странам если Ворк Пермиты в перестанут продлевать? Сколько по времени это, 5,10,15 лет? И без гарантий что в нашем случае эта программа применима. Ибо они только сейчас вроде продлевают. Но по факту продлевают незаконно. Если у нас есть паспорта мы уже не имеем права на ТРП… Короче мутно все(
-
Перша робота була 6 місяців на зп. На другій роботі пропрацювала рік і 3 місяці на зп, потім звільнили, і саме по цьому НОК подавалась по СЕС.
-
Добрый вечір підкажіть що таке AOR і як він приходить якщо подався в паперовому вигляді на продовження TRP and OWP. По емейлу чи як взагалі відстежити свою аплікацію.Дякую
-
Система призначає лише одну програму, через яку ви отримаєте ITA Цікаво, припустимо : - людина «випадає з вікна 6 з 3», але є eligible for FSW - людина стає eligible по «вікну 6 з 3» в Канаді, але не є eligible for CEC (відсутній 1 рік). Що обире система і, що важливо, чи підійде ця схема апліканту враховуючи його бажання пройти по категорії?
-
Я мала на увазі, чи потрібно вказати в профілі, що звільнили з роботи, так як це зміна статусу.