PR CUAET
-
Я думаю, що щось буде вiд Government. Але на цей час поки не маюсь, рекомендую мати private insurance- Visitotrs to Canada medical insurance.
-
Підкажіть будь ласка, подались на федеральний етап , одразу при заповненні заявки вказали що не служив , але форму і пояснювальний лист одразу не загрузили, тепер думаємо що треба було загрузити форму і Loe щоб не чекати до запиту але не знаєм як це зробити тепер, і чи взагалі можна це робити бо ще не має AOR , підкажіть чи можна загрузити їм листа і форму самим чи треба тільки чекати запит?
-
Всім привіт! Отримали номінацію від Альберти, плануємо подаватися на федеральний рівень і маємо питання , є форма де треба вказати суму коштів на рахунках банків , не можемо знайти офіційної інформації яка сума повинна бути на пару ( common low) і чи критично мати цю суму на рахунках, бо наразі маємо дуже багато витрат і мало заощаджень
-
Доброй ночи! Помогите с вопорсом декларирорования, ситуация следующая. В Канаде с марта 2024. Работю на предприятии (8 часов в день) с апреля 2024 года, а также продолжаю вести ФОП 3 группа в Украине. Прибыль в Украине от Гугул Адсенс (Ютуб блогер) тоесть онлайн. Я определил чистую прибыль после уплаты всех налогов в Украине(ПДВ и ЕСВ) до Канады и в Канаде. Как понять я должен платить еще налог в Канаде или нет за ФОП (блогерство в Украине )? При заполнении декларации что необходимо указывать и на что ссылаться по конвенции если такое возможно что бы исключить уплату налога?
-
Добрий вечір , підкажіть будь ласка мені прийшов лист в якому пише що потрібно дати підтвердження про те що дитина проживає з нами в Канаді . В листі пише прикріпити свідоцтво про народження, але в мене є лише на українській мові. Мені надсилати скан свідоцтва на українській ? І які ще документи потрібно прикріпити до даного листа ? Можливо договір про оренду і копію закордонного паспорта дитини , там дані на англійській мові.
-
Хто коли подавали на ворк перміти в лютому вже отримали?
-
Якщо подаватись в Отаві чи я Торонто забирати там ? Чи можна замовити в Едмонтон?
-
Valid job offer в системі ЕЕ = LMIA / LMIA exemption job offer Cuaet OWP не є ні першим, ні другим. Вже зазначала сьогодні це декілька разів в гілці різним людям
-
Привіт. Також випускник СумДУ 2008 р. Щас в Торонто. Приємно знати, що не один 😃