PR CUAET
-
Интересно, был ли у кого-то из уже получивших ПР по нашей программе действующий TRP?
-
Купіть зворотній передплачений конверт. Оттава надсилає паспорти до дому
-
Хочете позбутися від PoF для FSW, розгляньте такі варіанти: - оформлення LMIA - оформлення CUFTA (один із кодів LMIA exemption для українців).
-
Для якої країни евалювали?
-
Добрий вечір. Маю таке питання, може хто має світовий дохід з Польщі, діяльність типу фоп. Якщо в мене там дохід 40тис, сплачено податків 7800 в Польщі. І при подачі декларації в Канаді, мені зарахували тільки 485дол. І доплати 5400. Альберта. Брала сертифікат для Польщі, що буду сплачувати пенсійний в Канаді, це тому така сума вистрибнула? Чи це не грає ролі?
-
Вам треба перекласти свідоцтво, паспорт, visitor permit, договір теж, можливо ще day care листа чи школи
-
Доброго! Це треба оговорювати на консультації.
-
Да, хотелось бы именно у основного апликанта чтобы был
-
Вітаю, я тільки вивчаю імміграційні програми, тому є питання: Якщо подаватись на FSTP, або на FSWP: чи потрібно, щоб job offer був з LMIA? На сайті знайшла інформацію, що якщо працюєш full time на роботодавця мінімум один рік, то LMIA не потрібно. Не знаю, чи правильно зрозуміла) Можете це підтвердити чи спростувати?🙂
-
Взагалі між Польщею та Канадою також діє конвенція, де бізнес прибуток не оподатковуємо в Канаді ..лише в Польщі
-
Підкажіть, будь-ласка, як декларувати стипендії та гранти на навчання для фул-тайм студентів? Є ентранс-стипендія в університеті, державна стипендія та пара стипендій від неприбуткових організацій. Чи всі потрібно включати в дохід? Чи всі оподатковуються?
-
Ну если включать логику то он вообще никак не должен влиять. Там в условиях ни слова про трп нет. Там по факту даже Ворк пермит не обязательно иметь. Нужно просто иметь статус в стране при подаче и при вынесении решения. Равно как и доп паспорт (другой страны) тоже не влияет же. Если ты подаешься по украинскому гражданству конечно же. Поэтому я пытаюсь привязать хоть как то трп к возникновению каких то проблем из за него, и не нахожу вообще никакой связи…
-
Я туди в сабміт закинула все бо мала купу нових документів Все в одну гілку про бенефіти І паспорт і сін і ворк перміт і дитячі паспорти та візитор рекорди Просто напишіть назви док
-
Так, і пейстабс Тут описували детально : 🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни