PR CUAET
-
Ок. Мы тоже все их видим...
-
Подскажите пожалуйста. Собираюсь продлевать стади пермит сыну 12 лет, с его папой мы давно в разводе, тут у меня официальный второй брак. Для продления стади пермита нужны документы от папы? Свидетельство о разводе перевод или какие то другие документы? Когда подавались на куаэт, то ничего такого не прикладывала. И если стади пермит истекает то продлевать тоже надо стади или можно визитом?
-
Привіт! У мене в Канаді є робоча віза, мені схвалили продовження, а дружині — ні. У неї віза була до вересня, але в документі написано, що все недійсне. Що це означає? Як нам діяти?
-
Чи альбертівський чи Київський час, а так і є 3 слоти на вересень 17 ще з 00.00 в Києві як було дотепер😅
-
Это все, кто видит эти 3 слота с 0.00 по Киеву 🤣
-
Кто такие мы. Это вы.
-
Ми приїхали в Канаду за програмою CUAET і отримали ворк перміти. Після цього подалися на їхнє продовження. Поки заявка розглядалася, ми виїхали з Канади. Згодом мені продовження схвалили, а дружині — ні. Її попередній ворк перміт був чинний до вересня цього року. Але в листі-відмові (скрін нижче) зазначено, що її статус більше не дійсний. Тепер не розуміємо, чи зможе дружина повернутися назад до Канади