PR CUAET
-
Я, у Квебеку та сама фігня … купила приватне страхування … бо інше прийдеться продавати дім… якщо щось станеться .. декілька разів подавалися і дзвонили… для них цей лист-подовження нічого не означає .. вони хочуть лише новий діючий дозвіл на роботу .. бо це відкрий дозвіл… а не закритий… якщо комусь продовжили, дуже рада і хотіла б дізнатися що і як спрацювало …
-
Чекати AOR і потім вебформою досилати
-
User Валерия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Користуємося з грудня. Спочатку були певні труднощі, але все швидко вирішувалося по дзвінку без довгого очікування на лінії. Не забувай що це онлайн банкінг. Більше подобається ніж БМО. Я уже перевів маму і планую перевести дружину також. Використайте мій лінк і отримайте винагороду 300$, відкривши та використовуючи відповідний рахунок у Simplii™. 🔗 Відкрити рахунок blue.mbsy.co/6QVH2z
-
Я зрозуміла, дякую
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
На каком основании она их будет списывать? Номер раз это не post secondary education и вам не дадут форму T2202. Номер 2 как английский связан с вашей бизнес деятельностью, без философии что его надо знать. Как ваш «бухгалтер» попробует - спросите кто потом аудит будет проходить
-
User Марина has been kicked from the chat because this user is in spam list