PR CUAET
-
Роздрукувати декларацію та відправити поштою
-
Доброго дня. Чи може дитина 17 років скористатися словом на мене?
-
Привет Сорри за глупый вопрос Но когда все тут пишут в таймлайн eligibility и дата стоит Это что означает? На портале что-то обновляется? Или письмо какое-то приходит? У нас биометрия у родителей еще с лета прошлого года и тишина. Подача была 20 декабря 2023.
-
О бачте як .. може завтра буде цей слот чи його відвали в чергу хто стоїть .
-
Я извиняюсь, а вы не знаете, насколько «легально» подать маму на visitor visa через ircc account, а на продление WP через GCkey? Технически это же легально? Или нельзя одновременно на 2 документа податься?
-
Спасибо
-
"I don't feel at all lovely, and serene.I feel..." ▪️Usual English: The library was quiet, with people studying silently. ▫️Advanced English: As the sun set, the lake became serene, reflecting the calm evening sky. #eloquent_listening
-
Там возможно надо будет вернуться и прокликать консенты.
-
Изучить поданную заявку (самостоятельно или с новым специалистом), определить слабые места, определить как и чем их усилить, собрать дополнительные документы и доподать их в IRCC вместе с пояснениями.
-
Хто стикався підкажіть будь-ласка. Заплатив податки в CRA онлайн у своєму кабінеті вчора. Не всю сумму, поки лише частину, так як по дебетовій карті ліміт. Але сумма яка відображається яку я повинен заплатити загалом не змінилась. Чек про успішну оплату є, транзакція пройшла, але в кабінеті жодної інфи про оплату. Скільки часу (днів?) зазвичай потрібно щоб ці гроші "надійшли" до CRA і ця інформація про оплату оновилась у кабінеті? Дякую
-
Я поняла Спасибо Я вижу сейчас активно процессят тех кто в ноябре подался ,будем надеяться что и до декабря дойдут скоро
-
Більше року тому подавалися на гуманітарну програму. Агент як виявилося не досить сильний чи може навіть не дуже чесний. Побачили кейс і жахнулися наскільки він слабкий. Як можна додати докази та документи до справи?
-
Хто може підказати, якщо у людини канадський паспорт, але хоче оформити новий український паспорт. Що робити?
-
Приходит письмо, что вы соответствуете требованиям этой программы. А ждать вам придётся, скорее всего, ещё долговато
-
Спасибо, Виталий. ВЭБ форма?
-
Ну за 2 роки останні то кожні 5-6 місяців як я бачу Дякую за відповіді)
-
Можно и напрямую на email офиса в Ванкувере
-
Drop me a text
-
t.me/prcuaet/1783/531726
-
Скажіть тут є хтось хто подавався в жовтні 2023 року з Québec .У когось є новини після здачі біо метріі ?
12 Jan 2024, 17:45
471841/474652
3 days ago