PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось відправляв форму VOS та оплату 30$ для підтвердження адреси? Цікавить питання які документи ще потрібно відправити з цим листом. Тому що офіцер казав тільки форму та оплату 30$, але на останній сторінці є чек лист де треба копії документів ще якусь форму заповнити. Хто щось знає підкажіть будь ласка…
-
Зрозуміла. Бачу серед того що, треба принести є заява-анкета. Це на паспорт дитині..
-
13го числа получили e-coprы сегодня (через 2 недели) пришёл апдейт что отправили наши карты
-
Питання, а чи знає хтось яким сервісом пересилається ворк перміт поштою? Бо ми переїжджаємо, пару місяців будемо на тимчасових адресах, і я хочу замовити редірект пошти від Canada Post але там є якісь обмеження типу не пересилають посилки та prepaid envelopes, тож не розумію чи це спрацює в моєму випадку для пересилання work permit
-
З мінусів цього - поки не погашений HELOC - не можна вільно продавати заставу? Чи є варіанти «переносу» на щось інше?
-
Так, можна сказати, що HELOC (Home Equity Line of Credit) – це кредитна лінія під заставу вашого дому. Це працює як відновлювана кредитна лінія: ви отримуєте доступ до певної суми грошей (до 65% вартості дому, враховуючи іпотечний баланс), але платите відсотки тільки на ту суму, яку реально використовуєте. Основні особливості HELOC: • Гнучкість: можна знімати і погашати кошти в межах затвердженого ліміту. • Змінна процентна ставка (зазвичай прив’язана до прайм-ставки). • Підходить для фінансування великих витрат (ремонт, інвестиції, освіта). Це відрізняється від традиційного рефінансування, де ви отримуєте всю суму одразу.
-
Заявление брали непосредственно в консульстве, у них там много их напечатаны, там же и заполняла. Оттава
-
7 грудня 2023
-
Доброго дня ! Працюю як самозайнята особа, від роботодавця отримала Т4А. Річний дохід вийшов більше 30 тис Тепер читаю, що як тільки мій дохід перевищив цю суму я мала зареєструватись як самозайнята особа і створити акаунт для сплати GST/HST податку . Я цього не зробила. Які можливі штрафи в такому випадку і як краще вчинити? Дякую
-
Якого числа у Вас була подача?
-
Дия в телефоне? Открываете Дия и сканирует код, дальше по инструкции проходите подтверждение личности и потом страница а компе обновится сама. А ещё хорошо бы почистить историю браузера, из-за этого часто такое тоже может быть)
-
Це різні статуси. Значить інфа про те що ти знявся є в Оберізі, а якщо в нього в Резерві пише "не на обліку", то в дії нічого не сформується. Я це з власного досвіду знаю.
-
Ми за свій кошт відбудували, ніхто ні копійки не дав. Місцева влада трохи допомогла матеріалами і все