PR CUAET
-
Вже в мене є, попередній діючий до 2026, і вже новий отримала
-
Пенсійний відрахування ви не повернете, але ви можете зарахувати ці оплатити в свою ,,пенсійну" історію . Це робиться на підставі угод між країнами Канада та вашою новою.
-
Конечно. У многих по 2 паспорта. У меня 2, у детей тоже.
-
Я читала що українцям можна мати 2 закордонні паспорти, якщо обидва активні. Але у знайомих та друзів ні кого немає і мені цікаво у когось із присутніх тут чи знайомих є другий закордонний паспорт?
-
Продовжуйте паспорт і паралельно ловіть слот на виготовлення нового, інакше ніяк… я з 2023 року почала сину ловити, в кінці року пощастило зловити на Едмонтон, в той період слоти туди, як виявилось було без проблем зловити, зараз ситуація з точністю навпаки. В жовтні 2024 для себе зловила слот, а тепер на черзі слот для чоловіка🤪 Ніби вже досвід є, але всеодно не встигаю за тими оновленнями системи 🫣
-
Чому?… в чому тоді сенс його продовження 🫠🫠🫠
-
Если паспорт с визой действующий - по нему и летаете. Второй их не интересует. Если паспорт с визой заканчивается раньше, чем через 6 мес. - летите по новому и визу в старом показываете.
-
Дякую,перепитаю в свого еміграційного консультанта,бо мені і сказав,що треба новий паспорт
-
Там коли подаєтеся на WP по продовженому паспорту, потрібно не першу сторінку завантажити, а ту де є печатка і фото вклеєне, і аж опісля все решта. Плюс лист пояснення. Більш детально все в іншій під гілці тут групі
-
Дякую усім за відповіді! Мене просто цікавить як на перетині кордону в Канаду та Європу, чи немає з цим проблем. Якщо припустимо, в одному буде віза канадська, а в іншому — ні. То без якихось проблем пропускають?
-
В мене 2 паспорта. Один закінчується в 2027 в червні Перший в червні 2025 . Тому я так розумію, що і продовжувати і подаватись в мене не вийде. Треба новий
-
Паспорт
-
Мабуть швидше працює інтернет, я ловила зі старого мобільного Redmi. На IPhone хоч все літає, та слоти вже показує, коли вони не активні. Та й таке. 🤷♀️
-
Реєструйте другу дитину і ловіть слот
-
Ворк пермит или паспорт?
-
Продовжували в Канаді?
-
Тиснув сьогодні за мить як стало 6:59:56.
-
Мій заграний паспорт закінчився у 2022, я його продовжила до 2027. Мені спочатку дали перший ворк перміт до 2025 року, потім я його продовжила до 2027 року