PR CUAET
-
Що значить foil less, їха давно вже не давали
-
Ми так і писали. Тут просто пишуть, що треба заповнювати. Ми вже давно подалися. Якби знали на той момент, то завантажили б одразу військовий квиток. А тепер тільки чекати на запит
-
в мене AOR був 12-го жовтня (CEC) запит на біометрію прийшов десь 27 грудня
-
Писати n/a
-
Приходило письмо только на мою почту , я создал кабинет и там был только мой номер. Там в таблице ж вы ничего не добавляете ? Там в списке было мое имя, мой номер и я заполнил для себя. Я думал когда нажму submit то откроется следующий фунционал но ничего нового не открылось. Вы когда заполняли вы же в таблице ничего сами не вносили ?
-
Дякую. Подивимося цей шлях 👍🏻
-
Ми, мабуть, про різне говоримо. Я писала, що ТЦК не будуть нічого робити для людини, яка знаходиться закордоном. Це вже перевірено і не тільки на знайомих знайомих, а і на близьких. Відповідь така: «нехай приходить особисто для звірки даних, проходить медогляд, як положено по закону раз на 5 років і будемо далі говорити». Це по ситуації за останніх два місяці. Батько пішов, щоб вирішити питання для сина, який закордоном. Підстав для відстрочки у нього немає. Ніхто нічого не дасть. Тцк зацікавлені в іншому
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/immigrer-canada/mesures-ukraine/ukraine-permis-travail-ouvert.html вы можете добавить от сюда документы
-
ровно так же приходят же запросы для людей, которые были госслужащими, потому что они тоже попадают под ряд критериев, которые могут сделать их нежалательными для Канады