PR CUAET
-
Підкажіть А для подачі па гуманітарну програму потрібно бути в Канаді чи можно зробити це з іншої? В мене такий кейс: я жив 2 роки у Канаді по сuaet но поїхав до іншої кріїни (в мене віза О3) і я не можу працювати в цій країні. Але мій ворк перміт канадській дійсний і я планую повератитися до Канади через пів року
-
Там как-то странно, получается, у самого заявителя главного аппликанта не просят копию WP А если ты указываешь что подаешься с членом семьи в моём случае, это была моя жена, то просят загрузить скан копию её Work permita с обеих сторон. А моего как заявителя. Нет не надо, только указываешь UCi number , и всё.
-
Саме з Канади, почитайте умови. Я там це зустрічала
-
хм, не помню чтоб у нас так было - жена тоже не загружала. но мне кажется мы отдельные заявки подавали
-
Подскажите, пожалуйста, на сайте консульства говорится, что за оформление паспорта ребёнку до 16 лет консульский сбор ($53) не берётся, но берётся сбор за рассмотрение заявления. Кто знает, какая сумма и как её оплатить? Спасибо!
-
І сам сенс програми я хочу тут залишитись, та не можу пройти по економічній, пожалійте , дозвольте, я вже виріс тут корінням і не уявляю де ще можу жити. Якщо б по цій програмі приймали людей з-за кордону, то тоді б усі бажаючи могли подаватись
-
Мусите бути в Канаді
-
Все добре, але мусите відпрацювати рік в Калгарі. Якщо хіба у вас до Канади був аналогічний досвід, тоді можна швидшн