PR CUAET
-
і ладно якби ще ця інформація про службу була б обовязковим документом при подачі на пр і мала б відповідну форму чи вимоги до документу. а так предявіть то ми самі не знаємо шо
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, а якщо я заповнила профайл EЕ з ноком 21231, але мені здається, шо мій нок 22222. Я Test Engineer. Чи можу я його змінити? Десь читала, що краще так ее робити, але чому?
-
отож. навіть якщо банально повістка не приходила (і не важливо по яким причинам. у мене наприклад справу 2 рази десь просирали у вк і вкінці я просто забив заводити її заново як і отримувати військовий квиток) то як це доказати? ну не призивали і все. а тут в канаді ж взагалі не розуміють які там у нас закони, який принцип призиву, що таке повістки і як воно працює.
-
Привіт тут хтось є хто подався вже на гуманітарну? Напишіть у приватні дякую
-
согласно этому www.kmu.gov.ua/gromadskosti/dostup-do-publichnoyi-informaciyi/forma-ta-poryadok-podannya-zapitu-na-informaciyu
-
www.mil.gov.ua/dostup-do-publichnoi-informaczii.html ссылки на формы не работают, но в других госорганах можно писать запрос в произвольной форме
-
www.mil.gov.ua/zvernennya-gromadyan/galuzevij-derzhavnij-arxiv/
-
і саме загубив, а не "загубив"
-
воєнкомат загубив його справу
-
у мене у друга так само в харкові
-
жодної повістки не приходило ніколи