PR CUAET
-
Я робила у українського перекладача, точно не памʼятаю, десь близько 700 гривень
-
Я лише своє свідоцтво приносила , і татовий український паспорт свій driving lisence показала i свій паспорт канадський , нотаріус навіть не дивилася в те свідоцтво ( я теж батьків подала і тато головний аплікант)
-
Я мала на увазі татовий закордонний паспорт ( вибачте) і свідоцтво перекладене на англ …так добавье ваш PR , і все … нічого там більше не потрібно …
-
Так, це стандартний шлях для провінціалів. НонЕЕ бо ви вже набрали потрібні бали за допомогою номінації і вам не потрібно йти в чергу ЕЕ де люди набирають бали
-
А що оце пишуть про мед огляд? Бо я не можу звʼязати акаунт щоб статус дивитись.
-
Вибачаюсь, може не так написав. Я мав на увазі які доки просять на порталі де подача на PR особисто від мене. Я як людина яка буде спонсором в цій ситуації намагаюсь зрозуміти які документі я потрібен підготувати від себе особисто щоб доказати свій статус тут та свій звʼязок з родиною
-
Ми подавали тещу. Загрузили жінки PR card. Загрузили жінки свідоцтво про народження ( хто батьки) загрузили свідоцтво про шлюб ( зміна прізвища). Загрузили Drive licence та Provincial ID (адреса проживання та сама). Загрузили Payslip жінки та тещі( обидві фізично працюють та перебувають в Канаді)
-
З цього моменту ви ПР. Можна робити все що заманеться (В рамках закону)
-
То буде краще за payslips
-
Аплікант та спонсор мають знаходитись в Канаді, T4 в них ще нема, тому payslip. Права показати що у обох адреса проживання та сама