PR CUAET
-
Для ПР треба точно general. Для academic - є канал Е2 на ютюбі, класний для тих, хто хоче здавати цей тест. У бібліотеці можна взяти книжечку з 4 пробними тестами найновішу, а краще ще 2-3 попередні видання для практики, пройти собі і подивитись як справляєтесь.
-
Доброго дня! Підкажіть хто здавав ielts academic? Поділіться досвідом підготовки будь ласка!) Ми в процесі подачі на ПР, одразу після отримання хочу йти в коледж.
-
Якщо Enic не приймає Ваш диплом, то зверніться до Вашого ВНЗ та спитайте чи взагалі вони можуть Вам дати диплом як треба. Якщо так то замовляйте дублікат. ВНЗ Вам надасть процедуру. Зазвичай треба написати Довіреність на когось, він напише заяву, сплатить за дублікати, можливо сходить в архів ВНЗ та чекати коли зроблять. Потім скани в Enic (або Apostille in ua)
-
Вітання. Питання до нотаріуса, але не по темі імміграції. Ми з чоловіком в Канаді вже майже 2 роки. Чоловік офіційно працює і подається на ПР. В Україні маємо будинок, зареєстрований на чоловіка. Хочемо його подарувати батькам. Нотаріус в Україні склав зразок довіреності на ці дії (чоловік дає мені довіреність подарувати будинок). Як таку довіреність зробити правомочною ? Тому що літом хочу летіти до батьків в гості і відразу владнати справу з будинком. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Реєструєтесь на сайті WES. Оплачуєте. Вам присвоюється номер. Далі реєструєте особистий кабінет в іміджевому центрі apostille.in.ua/ua/ Заповнюєте їх документи ( надішле фахівець, з яким триматимете зв'язок через емейл), скануєте дипломи, вказуєте номер , який дав Вам WES. Оплачуєте гривні і чекаєте. Апостиль має угоду з WES і передає їм все електронно. Потім WES Вам надсилає документ як вони Ваш диплом "оцінили"/підтвердили. І по звичайній пошті приходить оригінал від WES.
-
Реєструєтесь на сайті WES. Оплачуєте. Вам присвоюється номер. Далі реєструєте особистий кабінет в іміджевому центрі apostille.in.ua/ua/ Заповнюєте їх документи ( надішле фахівець, з яким триматимете зв'язок через емейл), скануєте дипломи, вказуєте номер , який дав Вам WES. Оплачуєте гривні і чекаєте. Апостиль має угоду з WES і передає їм все електронно. Потім WES Вам надсилає документ як вони Ваш диплом "оцінили"/підтвердили. І по звичайній пошті приходить оригінал від WES.
-
Підкажіть як туди записатись?
-
If the 120 days have passed and no decision has been rendered In cases where the 120 days have passed and no decision has been rendered, the applicant may request continued proof of authorization to work using the IRCC Web form. Client Support Centre (CSC) agents can confirm that an IMM 5988 – WP-EXT only except PGWP letter
-
IMM5988 це і той документ який продовжує ваш старий work permit, цей документ має свою кінцеву дату тобіж 120 днів з моменту отримання, після цього якщо рішення не було прийнято вам потрібно написати на пошту IRCC і вони зроблять новий IMM5988 ще на 120 днів 👍
-
Після погодження самі документи довго чекати?
-
А там є етапи, як на федеральному рівні, чи просто чекати результату?