PR CUAET
-
Ще раз дякую за відповіді, сьогодні після 700 повідомлень про сталіна, китайських шпіонів уже голова болить 😂
-
Година 640$, пів години 320$. Але це юрист, не консультант.
-
У канадьського, Він розмовляє українською. Він з Херсону. Дуже раджу. Не дешево, але дуже якісно!
-
ще раз запитаю вас - це заборонено законом? якимись нормами? правилами? чи тільки вашим обуренням з цього приводу
-
А консультація брали у Канадського юриста чи в Україні?
-
Я не ігнорую. Я розумію буквально. Людина котра приїхала по cuaet отримує owp на 3 роки. Все. поки що public policy не має на тему зо українці можуть вже офіційно подаватись на extension wp. Якби вона була то всім без виключення давали продовжений. А тут я бачу як пощастить. В Канаді так не працює
-
я вам допоможу: "Українці і члени їх родин, які ОТРИМАЮТЬ чи вже мають тимчасовий статус у Канаді ... можуть податися на продовження їх тимчасовго статусу на три роки"
-
ви щось ігноруєте
-
На canada.ca є такий приклад, у вас щось було схоже по структурі?
-
я ж питав вас, як ви розумієте це речення
-
@Viktoriia_Dmukh так ось же 🙂
-
А де написано що ви можете подаватись після отримання? Саме такі слова? Запитайте будь якого нормального імміграційного консультанта і він вам відповість. Ми брали консультацію і не тільки у консультантів і у юристів імміграційних, відповідь одна. А те що ви там собі вигадуєте це вже інше.
-
Якщо вам дали продовжений ВП при знятті обмежень це не означає що це правило. Вам просто пощастило! Думайте про те як ПР отримати, а не надурити систему.
-
Дякую
-
так «шапака» так ж