PR CUAET
-
Можна записатись на один день по двома послугами - паспорт до 16 років та після 16 років. А прийти можна хоть дорослим хоть іх дітям. Там це не відслідковують - всі йдуть до одного віконця по своєму часу , а там дивляться тільки на ПІБ , чия була електронна підпис
-
Може дівчина сподобалась - тому він і видав цей документ, щоб вона не могла виїхати з Канади. А він взагалі дієвий ось для цього процесу отримання PR under Permit Holder Class , після того, як вона на ньому пробуде 3 роки? Бо він видан не дуже , як я розумію, по процесу
-
За останні 10 років всі закони які приймалися в Україні були направлені тільки на те щоб полегшити життя можновладців і ніяк не простих громадян так що розраховувати на щось феєричне немає сенсу, скоріш за все закон прийняли щоб різні структури економили час і могли дізнатись про нас в два кліка, просто обʼєднують бази даних
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, після того як подала заявку на PR, як перевірити статус заявки, типу можливо є якийсь запит щоб я надала якісь додаткові документи? То має прийти лист на ел.пошту чи то там же на порталі буде видно? Дякую за інформацію
-
Всім привіт допомагаю отримати довідку про не судимість з Польщі протяго 1-3 днів Для пр підходить в пдф файлі 70$са в пдф файлі якщо Вам потрібен оригінал то це буде +10$ доставка від 1 до 2х тижнів Всі деталі за номером ☎️ 647-641-4507 -Андрій
-
Для довідок з Польщі підходить тільки мокра печатка. Електронні сертифікати не приймаються. Це прямо прописано у вимогах - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/poland.html
-
Так я не вам писала з самого початку, я відповідала дівчині, яка питала чи можна електронний витяг )))
-
Так це не проблема Це те що я вище і пропоную в Польщі людина робить скан і відсилає
-
Підкажіть, як перекладається: взято на військовий облік, знято з військового обліку, для відміток військового обліку?