PR CUAET
-
Скільки часу зайняв процес отримання pr карти з таким балом ?
-
С полноценным допросом почему за меньше чем за 2 мес нашего тут нахождения мы безроботные. Мне интересно это норма?
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка лінк на місцеве (по Альберті) законодавство щодо виплат по безробіттю.
-
Ще а процесі, к вибірку потрапила буквально за два тижні, місяць вже як подала всі документи , але поки тихо. Має бути до півроку
-
Ну може оцей закон допоможе t.me/prcuaet/39128/65033 . І буде як з довідкою по несудимісті - зайдете в кабінет за допомогою електронного підпису та скачаєте витяг . Якщо туди все підтягнеться автоматом, як це у ДІІ зараз підтягнули всі дані , документи, декларації та довідки
-
Підкажіть будь ласка, де знайти на офіційному сайті цю інформацію. В мене теж батьки мали візи з 2019. На Куает не подавали, бо нащо якщо візи і так є. Батьків треба за вуха тягти , бо «скоро війна закінчиться, ми перечекаємо» і от тепер нарешті їдуть, а без медичний страхівки жах…. А я ніде не можу знати, що до 31.03.2024 Українці всі отримають вору перміт з куает не залежно від типу візи ( куает чи ні)
-
В вашому аккаунті селпіп
-
Добрий день усім, в мене є питання що до програми опортюніті стрім. Якщо подаєшся по цій програмі ти можеш мати дві роботи чи лише одну.?якщо хтось знає підкажіть будь ласка,дякую.
-
Дякую
-
Добрий день усім, в мене є питання що до програми опортюніті стрім. Якщо подаєшся по цій програмі ти можеш мати дві роботи чи лише одну.?якщо хтось знає підкажіть будь ласка,дякую.
-
Спробуйте написати листа , що ви просите офіцера надати батькам , робочу візу , що у вас повно канадійських друзів , які можуть надати цей офер , … це не гарантія , що видадуть , але все можливо )