PR CUAET
-
Рекомендую послухати аудіо книжку американська англійська по методу доктора пімслера. Важливо слухати і повторювати. Якщо цікаво, скину звідки завантажити
-
Доброго вечора Чи иожете мені дати і міграційного адвоката
-
В мені, будь-ласка
-
Я для зовнішніх певно знайшла
-
СЕС
-
Окей, розкажіть який плз 😅🥹
-
Дякую 🙏
-
Для того треба оригінал диплому?
-
Мы с женой оба были self employed, просто прикладывали выписки из банков за все время, в них видно, что нам приходила зарплата, и что у нас есть деньги. Подавались ещё до того, как подали первую декларацию.
-
Вище
-
drive.google.com/file/d/1tVESDG42DHtA7ZRqf99467r3loZCfE4p/view?usp=drivesdk
-
Підкажіть будь ласка якщо у мене є лише копія диплому ( диплом європейського формату весь текст перекладений на англійську мову ) чи можу я просто прикріпити скан ? Не евалюювати ? Оригінал залишився в Україні в навчальному закладі і без мене моїй мамі його не хочуть давати.
-
Після того як отримаєте final decision в gkey, наступним отримаєте лист від порталу IRCC Permanent Residence Confirmation Portal (Portal1), дe ви маєте зробити відповідь на лист інформацію про Вас і депендантів (яку саме інфу побачите в закріпленні PDF в цьому ж листі). Далі отримуєте лист від порталу PR Portal (PR confirmation) - Your PR Confirmation case has been successfully submitted (Portal2), зайдете на цей портал і внесете данні про Вашу адресу проживання та загрузите фото (для ПР картки) і підтвердите що ви в Канаді (поставите галочку). Вже далі, отримаєте лист від офісу що видаватиме Вам eCoPR PR Portal (PR confirmation) - eCoPR Available for Download, що вони Вас вітають з тим що ви вже ПР. Саме з цього моменту ви офіційно ПР. Далі нюанси - отримання картки, але для цього вже нічого робити не потрібно буде, просто очікування.