PR CUAET
-
Всім привіт, хто міг би поділитися зразком заповненої форми imm5283e Для гуманітарної програми, Дякую.
-
Immitacker, Reddit По СЕС бувають з досвідом проблеми, так. Друга найбільша категорія - переклади. Особливо police certificates та дипломи. Я сама про це дізналась вчора, тому не робіть моїх помилок - документ , що перекладається необхідно подавати так: сам документ (скан)+ пакет перекладача (його креди, копія документа знов, переклад). Люди забувають додавати ще й окремо оригінал і отримують відмову.
-
Все по сканам и загружаете на подачу сканы
-
Фактично - так. Оригінал+пакет від перекладача де є ще раз копія того ж документа
-
Я все по скану делала онлайн, о еще зависит от провинции и требований. В Альберте к этому сейчас лояльны. Можно сканы
-
Добрий день! Подала на номінацію 3 січня, і досі немає відповіді. НР-менеджеру не телефонували і не писали (я в неї питала, саме її контакти лишала для підтвердження працевлаштування). Вже виходить, що 4 тижні повна тиша. Намагалась зрозуміти, куди можна подзвонити щоб дізнатися статус розгляду, але не можу знайти контакти куди саме. Чи то є норма чекати 4 тижні і більше ? Чи є ті, хто в січні подав на номінацію та все отримав? Якщо знаєте контакт, куди можна зателефонувати, буду вдячна за інформацію Дякую
-
Хтось отримав сьогодні Портал 1 з тих хто не отримав на прошлому тижні?