PR CUAET
-
BEC це що?
-
ні, це приватний християнський інститут. І існує давно і диплом був отриманий ще в 2013 році
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо я отримую ПР, повертаюсь в Україну, одружуюсь, повертаюся в Канаду назад, які мої подальші дії, щоб мій вже чоловік теж отримав ПР, йому треба бути тут чи ми з України можемо подати заявку? Бо я щось зовсім не розумію процесу
-
так плануємо по ньому
-
www.wes.org/ca/
-
WES це процедура оцінки вашого українського диплому по канадським міркам
-
Спасибо ) будем ждать
-
Я хотіла ще в групі додатково, але він не мав групи з високим рівнем знання мови
-
Індивідуально)
-
та там також проблема не має додатку до атестату і школу закінчували не в Україні
-
Я поняття не маю. І не читала навіть законопроект. Але можу пофантазувати (у них може бути зовсім інша фантазія), що не будуть обслуговувати без того квитка. Зберуть інформацію, побачать де скільки яких чоловіків. Далі будуть думати що робити. Мінімум можуть в дію, наприклад, переслати виклик до військомату. Чи на адресу за кордоном прислати. Але відправляти додому на війну, я сумніваюся. Усіляко псувати життя - це запросто, а висилати почнуть - то будуть своі біженці. Як то на расєє. Не впевнена, що ім такий піар потрібен.
-
Не бачила вашої інтсрукції, і наші 300$ також зависли, бо Апостиль забракував документи і не зрозуміло як це тепер розрулити