PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста как выглядит AOR?)) Нам сегодня пришло письмо в котором написан номер аппликации начинается на EP и сказано что нужно связать приложение с онлайн аккаунтом. Это не отдельное письмо, а в теле письма. Это и есть AOR? Подавали на федеральный этап 25 октября. И сразу же нам пришли письма с запросом на биометрию.
-
Я відправляла один лист з електронної адреси основного заявника, куди включала інформацію по всіх депендентах. У нас прийшло тільки 2 листи (всього 3 людини в аплікації). То я дзвонила і все випитувала в них. Сказали відправити тільки 1 лист з відповідями за всю родину.
-
Доброго дня всім!Скажіть будь ласка хтось робив дітям новий закордонний паспорт,як все відбувається?Наперед дякую
-
Можна від різних, для СЕС можна навіть а різних нок, головне, щоб кваліфікований
-
Вітаю, в когось повертали анкети назад якщо не вписали імена українськими літерами?
-
Це правда, підтверджую 8 роками співпраці із українськими нотаріусами)
-
Я була в посольстві недавно. То мені там сказали, що неможливо зараз зловити, бо до 15 січня вони обслуговують тих, хто зловив слоти по старій системі, а потім рушить нова. А тут з'ясовується, що слоти є і їх можна зловити. І цікаво - це слоти, від яких відмовились люди чи це нові, і все, що сказали в посольстві, не відповідає дійсності
-
Дивіться, я подаюся та готую документи сама вже третій місяць. Ви теж можете податись за цією програмою самостійно, але якщо у вас є можливість отримати ПР за якоюсь іншою програмою нью-бранствіку, наприклад, змінити роботу або ще якісь там інші шляхи знайти, то краще йти, тим шляхом, тому що зусилля які ви прикладете на те щоб самій подаватися будуть набагато більші -дуже багато документів, дуже багато часу дуже багато нюансів, адвокати не просто так беруть скільки грошей за неї бо дійсно підготовка забирає багато часу. Або одразу беріть консультанта.