PR CUAET
-
3.5 месяца ,писала уже тут
-
Я подалася 25 жовтня, бачу вже АOR і за 26 отримували, я ще чекаю)
-
4.11.2023
-
А ви коли подавалися на федеральний етап?)
-
vm.tiktok.com/ZM6GqAVNn дети до 22 лет
-
Я прийняла півтора роки тому перший офер, і досі працюю :) обійшлася без альберти
-
Вітаю, якщо при здачі CELPIP вийшов ось такий результат то за завалений рідінг всерівно потрібно перездавати? Listening 7 Reading 3 Writing 5 Speaking 7 Average 6
-
Дело в том, что в IT стрим входят разные специальности и далеко не у всех ЗП 45+, как написал Остап. Например, моя профессия content writer и это тоже tech occupation, но со своей зарплатой, тестом по Английскому, опытом работы, высшим образованием и проживанием в Ванкувере, я еле набрала 91 балл и, слава богу, проскочила в предпоследней октябрьской выборке, когда балл был 90🥹
-
Всім привіт Запрошуємо на безкоштовний семінар “Секрети успішного екзамену по IELTS и CELPIP“ Місто щустрічі: Calgary Central Library, room 3-10B Дата і час: 8 лютого 4.30-6.00 p.m. На занятті поговоримо про: • В чому різниця між IELTS и CELPIP • Як еффективно підготуватися до екзамену - стратегія і тактика підготовки • Як легко виратити балли на Speaking и Reading - вчимося на чужих помилках • Як швидко підготуватися до Listening • Як написати Ессе та на що звертати увагу Місця обмежені: Для запису звертайтесь до t.me/davron_edu P.S. Семінар буде проводитися рос. мовою
-
Да никто ж не спорит, но в общем skilled worker стриме тоже далеко не у всех все сладко, а набрать 120 надо, а не 91 🤷♀️ мы прошли кода проходной 108 был. Если б тогда не проскочили - пришлось бы ждать год опыта (+10 баллов) и прокачивать английский (еще ~ +10)