PR CUAET
-
-
Мені 41, 491
-
@OstapBosak підкажіть, чи потрібно заповнювати додаткову форму про military service окрім даних в 5669? Та чи потрібно воєнний квиток одразу додавати, якщо є проблема його знайти… чи можна пізніше, якщо прийде запит?
-
Я такой подавала апеляцію на письмо по IELTS, також підняли бал на 1 point, що дуже важливо для мене. Але я викладала англійську мову, тому реально можу оцінити свій рівень знань.
-
Для тих, хто відслідковують процес. Сьогодні прийшов AOR і запит на біометрію. Подача була 17.11
-
Щиро дякую,зрозуміло! Підскажіть на рахунок дітей 11 і 14 років,це мої племінники,вони тільки в гості ,але хто його знає на майбутнє,можливо захочуть ще приїхати,треба їм медогляд? Дякую
-
Всем привет! На портале OINP происходят какие-то чудеса. Я сегодня хотел наконец отправить всё, захожу, а все загруженные документы пропали! И к тому же, на странице где сведения обо мне, вместо моей даты рождения какой-то набор букв и цифр... Пытаюсь уже в десятый раз заново загрузить документы - ни в какую. Я написал им про технические неполадки. Теперь опасаюсь, как бы успеть податься в срок. Если ITA мне пришло в пятницу 19 января, то последний день завтра, я так понимаю... У кого-то ещё есть подобные проблемы?
-
Подаваться через сайт ircc, заполнять заявку онлайн на визу.
-
Я відправив 27 грудня і нема нічого.
-
Я вам в личку кину видео с ютуба
-
Можете, будь ласка, дати посилання на цю групу?🙌🏻