PR CUAET
-
Вітаю Повторно ми брали Дії і відправляли в консульство Едмон. Прийшли назад через 9 днів, але це був кінець жовтня. Чекайте відповіді, бо є люди у яких пройшли перекладені довідки без консульства. В тих офіцерів там свої якісь розклади, напевно, про які ми не знаємо 😉
-
У мене, ще коли в Україні робила другий діючий паспорт, у заяві вимагалося вказати, чи залишатиму старий. І я писала, що так. Якщо ж ні, то треба анулювати старий було. Не знаю, як це робиться в Консульстві тут. Але ви маєте право на 2 закордонні паспорти одночасно. Але якщо в заяві вказували, що не маєте потреби у поточному паспорті, то, звісно, тепер його треба анулювати буде. Загалом, якщо там нема ніяких діючих віз, то він і не дуже потрібен. Якщо ж ви подорожуєте багато, то бажано мати 2 паспорти. В мене, наприклад, дія паспорта ще не закінчилася, але там є кілька діючих віз і вже нема вільних сторінок. Тож стариий паспорт потрібен був
-
В Неділю, ось сьогодні вранці прийшов результат
-
Доброго дня,підскажіть будь-ласка ,сьогодні з АOR прийшов дозапит форми А для чоловіка ,він не служив,у нього була військова кафедра і є військовий квиток ,що потрібно написати в military and paramilitary servise? Що в нього була военна кафедра чи написати none ?
-
а коли ви здавали?
-
Доброго дня всім! Ми шукаємо у Торонто гарного адвоката для подачі на PR. Може можете порадити когось ! Буду дуже вдячна 🙏🏻🌺
-
12.11 подача 03.01 - АОR і запит на біометрію
-
А можно ли отправить диплом магистра и док из веса, поскольку только его эволюцию делали , может кто-то так делал ?