PR CUAET
-
Подивіться ютуб канал їх. Там є приклади як вирішувати завдання в читанні. Там наприклад у завданні #2 часто методом виключення треба йти. Наприклад: дівчина хоче посадити огород і вибирає насіння. В неї дуже сонячне подвірʼя. І опис насіння коли читаєш, там наприклад 3 типи насіння ростуть тільки в тіні, значить нам не підходить це і лишається тільки 1 відповідь, яка правильна. Там дуже багато такого.
-
Дякую за відповідь, я також 24 прикріпила чек, буду мати надію на найближчі дні на запрошення
-
Дякую)
-
Якщо поштою, то лише копію першої сторінки, це на сайті пункт 2.
-
С консульства приходит на английском сразу
-
Чи обовʼязково відправляти у консульство паспорт для отримання довідки про несудимість, чи можна відправити копії?
-
Поделюсь опытом. Учил английский где-то с 2015 то учил то не учил. В 2021 задавал IELTS. Тут начал подготовку месяцев 10 назад последнии 3 плотно часа по 2 почти каждый день. Youtube книжки кто то тут выкладывал. Пробные тесты Новости CBC. Задавал в Воскресенье Калгари NE. Центр мне понравился все приветливые все помогли подключить проверить. Сам экзамен мне показался напряжённый особенно по таймингу надо все стараться успеть. Writing тупо выучил матрицы начало конец. Середину шото сам написал. На ридинге выпало два дополнительных теста по 5 и 6 заданиям это мне не понравилось. Спиннинг не успевал за 60 сёк. Все сказать что хотел. Результаты Listening 7 Reading 5 Writing 6 Speaking 6 Главное собраться и не нервничать.
-
В IELTS більше все таки на читання, а не на логіку. Там я завжди могла знайти конкретне слово яке треба вписати в самому тексті, але там так само є ловушки. В інтернеті можна скачати офіційні книжки «IELTS Cambridge 17», там одна книга це набір з 4 офіційних тестів. Спробуйте один як вам. Може IELTS буде легший у вашому випадку.
-
куди ви відправляти хочете?
-
Вітаю! Як зробити довідку про не судимість з Швеції якщо в тебе немає першонумера? Бо через сайт то нереально і я не знаю як це зробити. Може в консульство?