PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, в якій з гілок чату про це можна детальніше прочитати? Бо така ж ситуація: подалися на федеральний рівень в кінці грудня і нам не прийшло ніяке підтвердження, що вони отримали нашу заявку. Спочатку довго висіло, тоді написало, що вибачте, сталася помилка, але після перезавантаження сторінки написало сабмітед і вже не було доступу до самих форм. Тільки можливість скачати файл із заповненою інформацією. Багато хто тоді писав про таку ж проблему, але всі просто чекають. Ми вже місяць чекаємо, але так нічого і не прийшло в підтвердження.
-
Ну про те, що довго потрібно чекати, щоб дали номер, я знаю. Але переживаю, чи потрапила наша заявка до них взагалі. Чи, можливо, вони її не бачать і може вийти таке, що ми даремно втратимо купа часу на очікування, а наша заявка в систему так і не потрапила через той збій. Можете підказати, де саме знаходиться та форма, щоб написати туди?
-
Відпишіть, будь ласка 😊
-
Да, все обходимся, только ответа ни у кого нет от IRCC на эти объяснения, тишина))
-
Я не витримав, і спитав як там у них справи В чергу можете не записуватися, коротше 😁
-
@prcuaetua пін зробите?
-
«Не служив тому що ____»
-
Саме ваша причина чому не служили